mcansu ayyy çok teşekkür ederim ne kadar güzel yazmışsın ben keyifle okudum İnan daha yazmış olsan hic sıkılmadan devam ederdim vallahi beni çok mutlu ettin guzel düşüncelerinle de . Haklısın hayatım ben biraz fazla ince düşünceli biriyim bu yuzden ztn normal de bulmuyorum davranışlarımı . Senin dediğin gibi aynı annem de diyor kucağına alınca bütün takıntıların geçecek görürsün fln diye :) insallah da oyle olur . Allahim hepimizin bebeklerine sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin uzun ömürler nasip etsin insallah Allahim 🤲🏻🤲🏻❤️ dediklerini suan düşününce içimi rahatlattın vallahi çok çok teşekkür ederim. Zamanı gelince de hallederim Allah’ın izniyle ben suan bos bos düşüncelere dalıp kendimi mutsuz edip duruyordum suan sayende biraz daha rahatladım şimdiden dusunup germeye kendimi gerek yok . Aslında bende ki obsesif takinti hastalığı ara ara geliyor boyle konuşuyorum herkesle rahatlıyorum yine basa sarıyorum ay şaka gibi . Vallahi insallah geçer bu düşüncelerim de Allah’ımın izniyle.. suan vesvese de veriyor seytan .. Allahim razı olsun vaktini ayırıp guzel şeyler söyleyip beni rahatlattığın icin çok teşekkür ederim tekrardan cnm bnm 😌😌❤️❤️❤️😘😘😘😘