[silindi] guzel_anne1 eşim razı olmuyor çoktan koyuldu ismi kapat konuyu artık uzatma diyor ne zaman söylesem Baran ismini kaldıralım diye hayır sus diyor ben mecburum sanırım bu konuyu kapatmaya ve olanlara alışmaya yoksa çok takıyorum ve bebeğimi düşünemiyorum yemeden içmeden kesiliyorum ister istemez üzüntüden dolayı . O yuzden iki isime alışmam gerekiyor o beni kirmadi sonucta bende onu kirmamaliyim. 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
Cnsgkc Ben tek isim vereceğim çocuğuma kuzum, sınıf öğretmeniyim ve okul, çevre , aile 2 isim hep karışıklık sıkıntı geliyor bana. Net tek isim vereceğim ben. Ama senin durumunda olsam 2 isim düşünebilirdim
[silindi] Cnsgkc bende tek isim vermeyi sonradan düşündüm is işten geçtikten sonra ama suan düşünüyorum da isteyen istediğini söylesin yapacak biseyim yok en azından içimde kalmadı 🤷🏼♀️
Neva09 [silindi] eşim kızıma annesinin ismini koymak istedi bende ek yapmak istedim şimdi benim taraf benim koyduğum ismi o taraf kaynana ismini çağırıyor. 2.5 yaşında çocuğa ismini sorsan afallıyo şuan. Ben koyduğum için pişman olmadım takmıyorum çünkü kimseyi tek kaynana ismi olsaymış ciddi rahatsız olurmuşum anladım nispet yapar gibi sesleniyolar çünkü …
[silindi] Neva09 bende kaynana ismi ikaynana asla koymam büyük konuşmayım da .. Allah korusun. İki isim mantıklı olmus sizinde ozaman tekiyle seslenmektense kendi koyduğunuzu seslenirsiniz ne güzel aman büyüyünce çocukta ztn anneye düşkünlüğünden dolayı sizin koyduğunuzu benimser
minikmucizem7_ [silindi] canım sen babanın adını koymuşsun . Eşinde izin vermiş onun da babası annesi var ikinci isim koymsk istemiş koysunlar öyle seslensinler . Siz bana göre biraz bencilce düşüncelere girmişsiniz . Tek isim koy o halde sende iki tarafın baba ismi akraba ismi olmasın . Madem tek isim olsun herkes seslendirsin istiyor isen . Kendi babanın adını koyup eşini mahrum etmen hiç hoş değil
BusraaaaNurr [silindi] Anne ve baba nasıl seslenirse etraftakiler de öyle seslenir kayinvalideniz hangi ismi desede siz iki ismi birden kullanırsanız o insanlarda iki isme dönecektir önemli olan sizin ve eşinizin tutumu etrafımda buna çok örnek var olduğu için diyorum eşiniz sizi kırmadıysa sizde onu kırmayın çünkü ileride çocuğunuz kendi beğendiği ismi kullanacak