Fatmabetulelifsena Sezeryan doğum yapan yada fiyat alıp doğum yapacak olanlar bilgi verebilir mi ? Ücretler ne kadar
Mevludedamgaci Fatmabetulelifsena 15 martta sezaryen olucam canım normal ve sezaryen doğum fiyatı aynı 4750 tl
Mevludedamgaci Fatmabetulelifsena evet hastanenin verdiği fiyat , pazarlık yapılacak bisey degil doğum paket fiyatlari bu şekilde pazarlık yapilabilecegini sanmiyorum
Fatmabetulelifsena Mevludedamgaci iyi canım rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah
Mevludedamgaci Fatmabetulelifsena ben kendim sezaryen olmak istediğimi söyledim, doktorumda bebegin gelisiminin iyi olduğunu 37. Haftası dolduğunda alabileceğimizi söyledi. Bende 15 martta doğurmak istedim o şekilde belirledik .
Mevludedamgaci Fatmabetulelifsena çok teşekkür ederim sana da kolaylık versin inşallah, sen tecrubelisin canim sezaryenden kaç gün sonra kendi işlerini kendin yapabildin
Fatmabetulelifsena Mevludedamgaci canım valla 15 gün sonra yapabildim tabi ama yine bi süre ağır kaldırmak yok benim ilk yürüyüşüm çok ağrılıydı bi de bol bol yürümek çok çabuk toparlanmana yarıyor hastane cantam kahve koy bol bol cafein tüket baş ağrısı kalmaması için