• Gebelik
  • Ne kasılma ne yalancı sancı hissedemeyen ben miyim?

Espbulut burada motive edici Doğum hikayelerin hepsinde yalancı sancılar çekildiği yazıyordu bende kendimde hissetmeyince acaba dedim kendi kendime , tabi herkesin doğumu kendisine özel bir durum , sancımız inşallah kendiliğinden başlar da bir avazda kurtuluruz 🙏
Bende bugün 39. Hafta. Zamanımızın dolmasına son 1 hafta kaldı. Ama hala ne sancı ne kasılma hiçbir belirti yok 😁 cidden fırtına öncesi sessizlik gibi birşey 😁
    DenizOcakLafc kasılma toplanma tek taraflı olmuyor ki karnın komple kasılıo şişiyo böyle patlıcan gibi tek taraflı değil ama gercekten kasılman olunca anlatsın tek taraflı bebek toplanıyor bi yerde ama kasılma da çok farklı oluyor ya bende ben kasılınca bebeği felan hissetmiyorum hiç
      Minikimm demek ki olmayınca yalancı sancı olmuyor , inşallah kendiliğinden başlar su gibi gelir kuzucuk 🙏
      Suhus000 gerilmiş gibi derim de çok katı oluyo karnımın heryerinde sertlik oluyo . Bebek de içerde sıkışmış gibi hareketsiz duruyo öyle değil mi ?
        NeslihanKarabulut iyi ve sağlıklı haberlerini beklerim canım , inşallah sağ sağlim acısız atlatırsın , günün gelmiş artık , suni sancıyla doğum yapan çok anne var inşallah güzel olur doğumun , içini ferah tut🙏
          DenizOcakLafc ben o kasılmalarda bebeği hiç hissedemiyorum zaten o da hiç hareket etmiyor karnın çok şişio elini koyup içeri ittirme şansın yok 1 cm bile o kdr sert oluyo bide bende kasılma olduğunda hissediyorum ben acıo hareket ettirmiyor bana olduğum yerde kalıyorum
          didemm evet canım yalancı sancı zamanım geldi ama sanki hamile değilmişim gibiyim 🤷‍♀️
          DenizOcakLafc Al benden de o kadar 36 haftadayım 37 ye girecem nerdeyse ne sızı ne acı yokk vücudum ne dayanıklı çıktı sıcak duşa bile dayanıyor akıllılık edip de Doğum hazırlığına erken başladım sıcak duş olsun yürümek olsun hareket olsun hala tık yok sancı olsa onu da 1 hafta 2 hafta çekerim ama hiç olmayınca da suni sancı verirler diye korkuyorum o sancı herşeyden iğrenç onun yerine biz sancı çeksek daha makul ama nerde ☹️
            Adakus Herşeye hazırlıklı olmakta fayda var kuzum . Sancılarımız başladığında bu yazdıklarımız aklımıza gelince ne düşünürüz bilemeyiz 😄 7 ay pilates yapan arkadaşım sancı çekerken topu duvardan duvara atmış 😂 yani bekleyip görelim allah direnç ve güç versin inşallah 🙏😍
              DenizOcakLafc senin daha erken cnm 37 den sonra kasılmaları daha çok hissedersin. Kasılma bebegın Bi yerde sertleşmesi toplanması yalancı sancı da öyle oluyor. Vakti saatınde gelsinler inşallah. Ben 40 haftalığım Hale’n bekliyorum
                DenizOcakLafc anlaşılmaması imkansız canım, adet sancısı başlarmış gibi hafif hafif sancı oluyor. Bazen olmayabilir de ama çok rahatsız edici şekilde sertleşiyor karnı insanın. Benim de ilk hamileliğim, bilmiyordum ama öğrendim . 😁 37. Haftamızzdayız🤗
                  AyeHakanKrk anladım canım , hepimiz için sağlıklı Doğum olsun inşallah , malum zaman geçtikçe biraz sabırsız bir bekleyiş içine giriyoruz 😊
                  Benbetus derler ya son ay geçmiyor diye sanırım öyle oldu 😊 bir kaç haftaya dediğin gibi başlar sanırım , sağlıkla doğuralım inşallah 🙏