• Gebelik
  • Ne kasılma ne yalancı sancı hissedemeyen ben miyim?

DenizOcakLafc ilk dogumumda bende hic kasilma yalanci sanci falan hissetmedim 36haftalikken suyum geldi gidip dogum yaptim kendi sancimla 😉 ama bu hamileligim hic öyle degil masallah kizim her seyi yasatiyo bana 🙈 suan 36+5im 32haftadan beri kasilmarim oluyo 😳 soyle bi sey bebek bi tarafa toplaniyo karnin tas gibi oluyo ve kasiklarina agri giriyo bazen çok az bazen yoğun bi agri oluyo. Arada beline aniden agri giriyo ama yatip uzaniyosun falan nefes alip verince geciyo 😉 inşallah anlatabilmisimdir 😊
    DenizOcakLafc bende 35+4 hamilegim ve kasilma kramp sanci hepsi mevcut kisiden kisiye degisiyor aniden altin cikacakmis gibi oluyor ama 10 saniye suruyor geciyor sanki dogum baslamis gibi benim bebegim bas asagi donmus artk belki bundandr sizin döndü mü
      didemm çok güzel anlatmışsınız gayet güzel anladım . Toplanma oluyo arada, genelde sağ tarafta toplu oluyo ama ağrı ya da sızı olmuyo .
      Suhus000 evet, toplanıyor kızım sağ tarafa ara sıra ama herhangi ağrı hissetmeyince bende normal bi durum diye düşünüyordum . Bakalım belki erkendir benim için 🙂
        DenizOcakLafc yalancı sancıyı yaklaşık 36 haftadan 39 a kadar yaşadım 41 e kadar kuş gibiydim diyordum gerçek sancı nasıl bir şey acaba ama İnan o kadar farkli ki... Belinden gelip kasıklarına vuruyor ve yaklaşık 1 dakıka sürüp geçiyor
          Emine122 aynıyız seninle 😁 bende ağrı hissetmiyorum ama baş aşağı döndü kızım . Hayırlısıyla atlatalım inşallah 🙏
          Espbulut burada motive edici Doğum hikayelerin hepsinde yalancı sancılar çekildiği yazıyordu bende kendimde hissetmeyince acaba dedim kendi kendime , tabi herkesin doğumu kendisine özel bir durum , sancımız inşallah kendiliğinden başlar da bir avazda kurtuluruz 🙏
          Bende bugün 39. Hafta. Zamanımızın dolmasına son 1 hafta kaldı. Ama hala ne sancı ne kasılma hiçbir belirti yok 😁 cidden fırtına öncesi sessizlik gibi birşey 😁
            DenizOcakLafc kasılma toplanma tek taraflı olmuyor ki karnın komple kasılıo şişiyo böyle patlıcan gibi tek taraflı değil ama gercekten kasılman olunca anlatsın tek taraflı bebek toplanıyor bi yerde ama kasılma da çok farklı oluyor ya bende ben kasılınca bebeği felan hissetmiyorum hiç
              Minikimm demek ki olmayınca yalancı sancı olmuyor , inşallah kendiliğinden başlar su gibi gelir kuzucuk 🙏
              Suhus000 gerilmiş gibi derim de çok katı oluyo karnımın heryerinde sertlik oluyo . Bebek de içerde sıkışmış gibi hareketsiz duruyo öyle değil mi ?
                NeslihanKarabulut iyi ve sağlıklı haberlerini beklerim canım , inşallah sağ sağlim acısız atlatırsın , günün gelmiş artık , suni sancıyla doğum yapan çok anne var inşallah güzel olur doğumun , içini ferah tut🙏
                  DenizOcakLafc ben o kasılmalarda bebeği hiç hissedemiyorum zaten o da hiç hareket etmiyor karnın çok şişio elini koyup içeri ittirme şansın yok 1 cm bile o kdr sert oluyo bide bende kasılma olduğunda hissediyorum ben acıo hareket ettirmiyor bana olduğum yerde kalıyorum