aysnrsvs Seyma_ck normal ağrılar ikinci gebeliğim benim bunda erken başladı bir de mideme aşırı baskı oluyor nefes alamıyorum bazen
Seyma_ck aysnrsvs benim 4.aydan beri oluyor ağrılar herhalde ağrı eşiğim düşük ya da magnezyum ihtiyacı çok vücudumun.Mideye hiç girmek istemiyorum 5.haftadan beri mideme olmayan şey yok🤦doğurunca geçecek diye teselli ediyorum kendimi☺️
Gzm23 gldn065807 benlm ki de bu saatten sonra zor 33 haftalığım ama direnç artışı ve çentik var beselenemeyebilir gelişme geriliği olabilir gebelik zehirlenmesi olabilir Ben korkuyorum 😭😢
gldn065807 Gzm23 ya benimde kanamalı gecti hep öncesi kanama alanı sonrası plesanta aşağıdaydi 27 haftamda çıktı şükür hep yatarak geçti psikolojik olarak baya kötüydü
Defneismam Happybeybi55 32. Haftaya giriyoruz bu geceden sonra az kaldı inşallaj sağlıcakla gelecek bebeğim
Melekprenses Aslan02 doktor ne dedi peki bebek büyüdükçe o da büyümezse sıkıntı yapmaz ama büyürse zor tabi
Aslan02 Melekprenses bebeğe bişey olmaz Allahın izniyle dedi. Ama büyürse ameliyat olacağım🥺 ameliyattan korkmuyorum bebeğime bişey olmasın..