Dilekedisdila Birminikcivciv ara ara ilk haftalarda oldu 5cm kist var o sıkıstırıyordur dedi bu hafta kesildi suan tiksinti var yemeklerden bide uyku
Rukiye_korkmaz dilek6 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah 🥰 ben normal doğum istiyorum ama hangi güne denk geliyor tam bilemiyorum o yüzden sordum
dilek6 Rukiye_korkmaz amin inşallah 🙏🏻 sağlıkla hep birlikte kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻 🥰 eğer normalse martın sonuna nisan 1 gibi bi süren var canm 😇
Melisakcln BesteKc 14. Haftamdayım gözlerim dolu dolu allahım ben de 30 lara gelebilecek miyim sağlıklı bir şekilde diyorum
BesteKc Melisakcln ben de öyleydim, 28. Haftamı bi görsem diyordum sonrasında çoğunlukla yaşıyorlarmış diye duymuştum. Düşündükçe gözlerim yaşarırdı. Şimdi 35+lara geldim. İnan çok çabuk grçiyo allah sıkıntı vermesin kimseye.
Aslan02 Melekprenses bebeğe bişey olmaz Allahın izniyle dedi. Ama büyürse ameliyat olacağım🥺 ameliyattan korkmuyorum bebeğime bişey olmasın..
Melekprenses Aslan02 olmaz dediyse sıkıntı yapma canım hayırlısıyla kucağımıza alırız bebeklerimizi 😍
Aslan02 Melekprenses amin canım inşallah Allah evlatlarımızı bize bağışlasın🥰 içinde olması onu taşımak çok farklı bi duygu