Burculusamet 5+6 haftalığız daha kalp atısını duymadık ama herseyın normal oldugunu soyledı doktorumuz.4 tüp benekten aonra kendılıgınden hamile kaldım 🙈sizler kacıncı haftada duydunuz kalp atısını?
butterfly35 BesteKc bende şuan sizleri okurken böyle diyorum Rabbim bana da doğum zamanımı görmeyi evladıma kavuşmayı nasip etsin inşaAllah amin 🥲🥺🤲🏻
BesteKc butterfly35 gerçekten zaman su gibi akıp geçiyor bir bakıyorsun karnın burnunda ben de inanmazdım. Alışverşiydi, doktoruydu, bakımı için video izliyim derken bi bakmışsın gelmiş o günler.
Durununannesi46 Happybeybi55 evet hem de nasıl özellikle 35ten sonra sertleşiyor hareketleri. Kemikleri bile ele geliyor karnı kaldırıyor ayağıyla poposuyla diziyle 🥰 ritmik hıçkırıkları da çok oluyor. Her hareketini hissediyorsunuz artık büyüdüğü için 🧡
aysnrsvs Seyma_ck bu aralar çok ağrılarım oluyor kalça bacak kasik ağrısı bir iki gün vajina kemiklerim ağrıdı adım atamiyordum agirlasiyorum artik sağ sol nasıl uyuyabilirsem ama bir tarafim uyuşuk uyanıyorum 🙄 rabbim bugunlerimizi aratmasın sağlıkla kavusalim inşallah ☺️
Seyma_ck aysnrsvs inşallah😇normal herhalde bu ağrılar sizde de bende de olduğuna göre.Vajinama benim de ara ara ağrı giriyo çok kısa ama.Ben doktoruma sormuştum doğuma hazırlıyo vücut kendini demişti.
aysnrsvs Seyma_ck normal ağrılar ikinci gebeliğim benim bunda erken başladı bir de mideme aşırı baskı oluyor nefes alamıyorum bazen