Meryemakyildiz Arkdaslar bu benim ikinci gebeligim sabahlari uyandigimda bebegimi okdar net hissediyorumki sol tarafimda tas bigi henuz üç aylik olduk ama daha erken degilmi hissetmen icin
alcang Meryemakyildiz 3 aylık hissetmeniz çok mümkün bişey değil. Muhtemelen bağırsak hareketlerinizi hissediyorsunuz. Zaten daha ağırlığı bile olmayan bi bebek hareket ederek sizin hissetmenizi sağlayamaz. 3.hamileliğim 17.haftamda hissedebildim
Gorkeminannesi Meryemakyildiz oğlumun ilk dokunuşunu 3bucuk aylıkken hissetmiştim suan 4 Ay bitti yani 17+3 ama hala net bisey hissedemedim bağırsak hareketlenmesine benziyo daha cok dokunus daha farklı oluyodu☺
makbule17 Meryemakyildiz benimde ikinci hamileliğim doktoruma hissediyorum dedim evet hissedebilirsin bu normal 2. gebelik olduğu için dedi 16+4 üm
Meryemakyildiz sevimlikek evet ikinci kizimda 6 aylik hissediyordum bunda 2 ayliktan beri cok net hissediyor
Meryemakyildiz alcang hayir hareket hissetmiyorum zaten karnimin sol tarafi tas gibi sag tarafina bakiyorum bonbos
Sultangungor alcang ilk gebeliğim ve 16. Haftadayız 1 haftadır çok net hissediyorum imkansız olan ne ? Her hamilelik aynı olmuyor kiloyla çok alakası var zayıf insanlar çok erken hissediyor ki ben 13. Haftada minik minik de hissettim
rkyycbnn alcang alcang ama bagırsak ve bebegi insma ayırt edebiliyor bebegin ki farklı bagırsak olmadigina 100 de 100 emşn olabilirim cünkü sertlesiyor bagırsak öyle deigl
Ozlemyeni Gorkeminannesi merhaba sizinle ayniyiz neredeyse.oturdugunuzda kasiklarinizda baski hissediyomusunuz? Benim su an sol kasigimda bebek .sanki ona baski yapiyomusum gibi oluyo oturunca
Deletedmom727271 Bebeği hissetmeniz için belli bir güce kiloya erişmiş olması lazım ikinci de olsa o kadar erken hissedemezsin canım 😊
Ayyyyse Meryemakyildiz evet benim de öyle canım ikinci gebeliğim solumda soluma yatamıyorum orda bişey var hissediyorum hatta hergün neredeyse sol kasığımda seyreme hissediyorum bence bebek bağırsak hareketi değil
Meryemakyildiz Ayyyyse bencede degil ikinci gebelikmi sizinde ben cok net issediyorum sabah uyandigimda avucuma geliyor resmen
Meryemakyildiz Ayyyyse iste ben sabah dokundugumda avuucumageliyor sabah biraz biseyler yedikten sonrada dahada hissedemiyorum
Gorkeminannesi Ozlemyeni benim kasık ağrım oluyo ama oyle net surda diyemem çünkü hep degisiyo adet agrisi gibi geliyo gidiyo ama bebek olarak hissetmiyorum ben daha net bi dokunuş hissetmedim henüz benim kızım olcak kismetse