makbule17 Meryemakyildiz benimde ikinci hamileliğim doktoruma hissediyorum dedim evet hissedebilirsin bu normal 2. gebelik olduğu için dedi 16+4 üm
Meryemakyildiz alcang hayir hareket hissetmiyorum zaten karnimin sol tarafi tas gibi sag tarafina bakiyorum bonbos
Ayyyyse Meryemakyildiz evet benim de öyle canım ikinci gebeliğim solumda soluma yatamıyorum orda bişey var hissediyorum hatta hergün neredeyse sol kasığımda seyreme hissediyorum bence bebek bağırsak hareketi değil
Meryemakyildiz Ayyyyse bencede degil ikinci gebelikmi sizinde ben cok net issediyorum sabah uyandigimda avucuma geliyor resmen
Meryemakyildiz Ayyyyse iste ben sabah dokundugumda avuucumageliyor sabah biraz biseyler yedikten sonrada dahada hissedemiyorum
Ozlemyeni Gorkeminannesi merhaba sizinle ayniyiz neredeyse.oturdugunuzda kasiklarinizda baski hissediyomusunuz? Benim su an sol kasigimda bebek .sanki ona baski yapiyomusum gibi oluyo oturunca
Gorkeminannesi Ozlemyeni benim kasık ağrım oluyo ama oyle net surda diyemem çünkü hep degisiyo adet agrisi gibi geliyo gidiyo ama bebek olarak hissetmiyorum ben daha net bi dokunuş hissetmedim henüz benim kızım olcak kismetse
Ozlemyeni Gorkeminannesi ya benim orda bi dolgunluk var cozemedigim.oturunca falan dolgunluk hissediyorum
Gorkeminannesi Ozlemyeni belki dolasiyodur ama bu haftalarda bebek genelde göbek hizasında olur diye biliyorum
Ozlemyeni Gorkeminannesi doktora sordum neden kasikta hissediyorum diye normal dedi.20.haftadan sonra yukari cikmasi gerekmis
Gorkeminannesi Ozlemyeni doktor daha iyi bilir ama 17den sonra cikiyo tam göbekte olmasa bile rahimden yukarıda en azindan😊