Gmz34- denizanddefne ben bunu dediğimde illa ki erkeğe hamile olan çıkıp Brn de yaşadım diyor ama bence onlar istisna çünkü kızımda 3 ay kustum ama bu erkek hiç kusmadım 2 aylık oldu anlamadım bile bebeğin olduğunu .bence genel olarak doğru erkekte bulantı olmuyor .ama istisnalarda var tabi
Mylove denizanddefne Benimki erkek 5 ay kustuk lavaboya bile yetişemeyecek kadar tutamıyordum kendimi
Herding_1433 denizanddefne hiç alkası yok bana da hep öyle derlerdi oğlumda 9 ay kıstum şuan kızıma hamileyim 5. Ayımda son buldu kusmam yani demem o ki kız erkek fark etmiyor
Nagihann12 Vala oğlumda 9 ay kustum 😂 şimdi kızıma hamileyim ara sıra 😂 kusuyorum cok yiyorum oğlumda su bile içemiyordum aylarca tedavide gördüm 🙏
Ayselosman denizanddefne benim bebis erkekti ben 4. Haftadan 20. Haftaya kadar ne yediysem cikardim oyle soyliyim cinsiyet ile degil anne ile ilgili oldugunu dusunuorum 30. Haftamdayim mide sorunum hic gecmedi
Srp22 27 haftalik kiz annesiyim topu topu 7 kere istifra etmisimdir. O da ya pisen sogan kokusu sabun,deterjan vs kokular yuzunden onun disinda midem bulanip kusmadim hic
Aloneanqel denizanddefne kızım oldu. Hiç bulantı aşerme yaşamadım. Ama şöyle ki canım aşırı ekşi istiyordu. Allahtan aşağı da limon bahçemiz vardı. Günde 1 limon tuzlayarak mutlaka yerdim.
Gulsumelif denizanddefne yanlııış😃😃 erkek ve 5. ayıma kadar öğür öğür kustum hatta hala devam ediyor 🤦♀️ Bünye ile alakalı her hamilelikte bir olmuyor tabi ilk hamileligimde kızdı sadece tavuktan tiksindim. Öyle abartılı kusmalı olmadı
Oz4 denizanddefne kesinlikle yanlış bence. Kuzenimle aynı gün hamile kalmışız onunki kız benimki erkek. 27+4 ben hala kusuyorum kız bri gün bile bulantı çekmedi. Bu bünye meselesi bir de annenize bir sorun derim hamilelikleri nasıl geçermiş? Benim annem çok kusarmis sanirim ben ona çekmişim.
ALINAveAnnesi_ denizanddefne @“Hrygkhn” 7 aylık kız bebeğe hamileyim bugune kadar hiç kusma yada bulantım olmadı şükür 🙏🏻
Lk34_ denizanddefne canım kızımda hicbir sıkıntı bulanti kusma vs yaşamadim ama 20 yaşındaydim suan 28 yaşındayım oğluma hamileyim canı sağolsun ilk günden belli bulantısı bitti kusmasi başladı sırt ağrısı bitti şimdi bel ağrısı başladı hamileliğin balayi derlermiş tadını çıkarın en başlarin suan 30 haftalığız canı sağ olsun gece saat 2 de uyandık daha yatamadik şimdi işe gideceğiz oglumla 😁belki kader kısmet belki cinsiyet belki de bünye 😁bende değişik
Cicilibicili denizanddefne ilgisi var mı bilmiyorum ama gerçekten bulantılarım kusmalarım çok kötüydü ve kızım oldu