_momy_ denizanddefne ilk bebeğim erkekti mükemmel bir hamilelik geçirdim şimfi kız 18 haftam olacak halen bulantı kusma tiksinti duyan herkes kız demişti 😍✨🙏
Ceylanns denizanddefne benimki de kız 37. Haftadayım mide bulantısı yaşamadım hurafe bunlar canım inanma 🤣
Yaseminf denizanddefne benim arkadaşım erkek bebeğe hamileydi bulantı ve kusmaktan 7 aylıkken bile başını kaldıramıyordu benim ise hiç bulantim olmadı diyebilirim bir iki kere bulandı o kadar ama kızım olacak inşallah şu ana kadar ne baş dönmesi ne mide bulantısı yaşamadım
Gudu denizanddefne Kiz bebeğe hamileyim ilk aylar aşırı derece koku hassasiyeti mide bulantısı cok kusma yoktu ama aşırı halsizlik ve bağışıklığı düşüktü.
SerraveAnnesii 37+4 haftamdayım kızım olacak inşallah💕 bu zamana kadar bulantım, tiksintim, halsizliğim hiç olmadı bence kız erkek diye belirtilerin alakası yok 😀
Elif9292 Ben 2 kizimdada 8haftadan 16hsftsya kadar kustum herseyden tiksindin bu gebeligimde yine ayni bunuda doktor kiza benzetti oglum yok olaydi iyiydi ☺️
bebislerimi_buyutuyorum denizanddefne cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama kız bebeğe hamileyim ve ilk 3 buçuk 4 aya yakın prilamdr kullandım çok kötü bulantım baş dönmem oluyordu 🙄🥴 ama oğlumda. O kadar şiddetli değildi ❤️🌸🐣
Fatmakmlk denizanddefne hiç alakası yok benim oğluşum olacak 25+3 olduk hala midem bulanıyor kusuyorum sabahları
BusraOzhan denizanddefne ilk bebeğim de bir kere bile bulantım olmadı ve kızım var şimdi ikinciye hamileyim çok bulantım oldu yine kızım oluyor 😂
Duyguakts1 @denizanddefne Bence bu kesinlikle yanlış kızım olacak 37. Haftamdayim ne zaman bulantım oldu hatırlamıyorum hamile olduğumu unutuyordum 😄
SedaHira19 denizanddefne bence değil ilk hamileliğim kız bebekti çok rahat geçti hamilelik doğum falan. Ama şimdiki hamileliğimde bulantılar oluyor cinsiyetini bilmiyorum tabi
Tazeanne0134 denizanddefne yanlış bacı oğlumda çok feci bulantı ve kusma yaşadım berbattı ama bu hamileliğim çok fazla bulantı yaşamadım 27+1 haftalık hamileyim hâlâ arada çok feci bulantı ve kusmalarım oluyor ama ilk hamileliğim de 7+3de başlayıp 14+0 olunca bitmişti bulantı ve kusmam şimdi kıza hamileyim bu arada 🥰
miniktirtilim denizanddefne kizima hamileyken 9 ay dolu dolu bir gün es gecmeksizin kustum ne yazikki. Suanda 7 haftalik gebeyim yine ayni durum her gün berbat. Ama cinsiyet ile alakali degil de bünyemim boyle oldugumu kabul ettim ben.
Busranursahbazz denizanddefne yok canım ben ilk gebeligim kızdı 9 ay boyunca küstüm buda erkek hala öyle kusuyorum doğum kadar benim öyle oluyor o bünyeden kişiden kişiye değişir
Zeyno2016 denizanddefne vallahi öylə bişey yaşamadım değişiyo qaliba insannan insana ben bulantı yaşamadım🤷🏻♀️