denizanddefne kızlar böyle bişey duydum merak ettim cinsiyet öğrenenler doğruluk payı var mı söyler misiniz 😊
Sinoooom denizanddefne bebekten bebeğe değişiyor 🥳 bu kız erkek için yapılan yorumlar tamamen hurafe şeyler 😬
camellia denizanddefne valla benimde kız hamileyken ilk beş ay aşşiırı bulantım oldu ama doğrumu bilmiyorum bünyeyle alakalıda olabilir
denizanddefne Ceylanakin muhakkak öyledir de genelde duyumlarım bu yönde bende çok merak ettim ilk bebeğim erkekti bulantı yaşamadım acaba şimdi ne olacak çok yeniyim merak ediyorum 😊
Bebek-C Bizimki erkek 27. haftanın içinde olmama rağmen hala bulantılarım oluyor. Kız ve erkek olmasının herhangi bi şeye etkisi yok bence her bebek kendine özel.
Gurbetkusu_43 denizanddefne Alakası yok. Ben ilk gebeliğim de hiç bulantı yaşamadım kızdı. Bunda da bulantılarım oluyor ara. Cinsiyeti belli değil daha 10 haftalık. 🤷🏻♀️
kahvesever__ denizanddefne 4 ay midem aşırı bulandı hiç bir şekilde yemek yiyemedim doruluk payı yok bence oğlum olucak benim
oztrk14 denizanddefne ilk kızım da mide bulantısı koku hassasiyeti kusma çok çekmiştim şimdi 2. Hamileyim bu da kız çok az bi süre bulandı geçti hemen rahattım bunda öyle aman aman olmadı 😀