tazebiranne_hg04 Cinsiyeti öğrendiniz mi veya ikili test yaptırdınız mı bebeğinizin minik hareketlerini hissediyor musunuz durumlar nasıl 🌸
Mysaa tazebiranne_hg04 erkek fetal dna yaptırdım canım 😊 ufak tefek hissediyor gibiyim diğer oğlumdada 16 da hissetmiştim buda 14+5 haftaya kontrolüm var 😊
Mutluluk22 tazebiranne_hg04 cinsiyeti öğrendik, testimizi de yaptırdık. Hafiften sanki hissediyor gibiyim 🙏🏻😍😍😍
mirage333 tazebiranne_hg04 ögrendik cinsiyeti 12. Haftada hemde, degisiklik olmadı. Ikili test yaptirmadım. Hareket icin henüz erken sanırım 17.5 haftalıgız
araskus28 Banada erkeğe benziyor dediler bakalım ikili test de yaptırdım sonuçları göstericez cinsiyette net belli olur gittiğimiz de 😍
Cilek7 Erkeğe benziyor dendi ama net bilgi vermedi hissettiğim de erkek sağlıklı olsun 🤗 ikili taramaya girdik sonuçlar da sorun yok şükür 🙏🏻 henüz hiç hissetmedim 17+3 deyiz ne zaman hissederim bilmiyorum 🤗
Mihribancglr Cilek7 aynıyız benim ikinci gebelik bu yüzden 1 haftadır net hissediyorum benimde erkek dedi doktor ama güvenemedim acilde ki doktor cinsiyeti söyledi doktorumuz net birşey söylemiyor haftaya bakalım inşallah öğrenirim 🙏🥰