Cilek7 Erkeğe benziyor dendi ama net bilgi vermedi hissettiğim de erkek sağlıklı olsun 🤗 ikili taramaya girdik sonuçlar da sorun yok şükür 🙏🏻 henüz hiç hissetmedim 17+3 deyiz ne zaman hissederim bilmiyorum 🤗
Mihribancglr Cilek7 aynıyız benim ikinci gebelik bu yüzden 1 haftadır net hissediyorum benimde erkek dedi doktor ama güvenemedim acilde ki doktor cinsiyeti söyledi doktorumuz net birşey söylemiyor haftaya bakalım inşallah öğrenirim 🙏🥰
Mysaa tazebiranne_hg04 erkek fetal dna yaptırdım canım 😊 ufak tefek hissediyor gibiyim diğer oğlumdada 16 da hissetmiştim buda 14+5 haftaya kontrolüm var 😊
Mutluluk22 tazebiranne_hg04 cinsiyeti öğrendik, testimizi de yaptırdık. Hafiften sanki hissediyor gibiyim 🙏🏻😍😍😍
mirage333 tazebiranne_hg04 ögrendik cinsiyeti 12. Haftada hemde, degisiklik olmadı. Ikili test yaptirmadım. Hareket icin henüz erken sanırım 17.5 haftalıgız
hunilimom tazebiranne_hg04 ikili test yaptırdım persembe gidicem hem sonucu hem cinsiyeti ogrenicem 15+4 oluyor o zaman gec öğrenmek istedim 2. Gebelik olduğu icin hissediyorum arada bugün daha net hissettim
tazebiranne_hg04 hunilimom ilk gebelik ama bende dün çok net hissettim ilk defa daha küçük ama bilmiyorum eminim bebek olduğuna ☺️
hunilimom tazebiranne_hg04 ben 17. Hafta da ilk hissetmiştim 19 da devamı gelmişti önceden hissettiklerim bebek değilmiş bunda bile unutmuşum acaba bebek mi diyorum 😂
acemianneee_31 tazebiranne_hg04 erkeğe benziyor dediler hala inat göstermiyor midem aşırı yanıyor bogazıma kadar 😢