Rabiakoksal Defne000 oğlumda ekşi yedim kızımda tatlı oğlumda 9 ay midem bulandı kızımda 3. Ayda bitti ama ara ara hala bulanıyo. Bence insanın yapısıyla alakalı ama bencede eskiler biliyor 🤷♀️
EmineRdvan14 Defne000 ben eksi tatlı tuzlu hepsini yiyorum ama yüzüm de hiç bsey çıkmadı aksine esmer bı insanim yüzüm beyazladi oğlum olucak Allah izin verirse 😍❤️
Zeyzeyp EmineRdvan14 oğlumda bnmde yüzüm beyazlaşmıştı parlak temizlenmişti sivilce vs hiç bişy yoktu cnm oğlan güzelleştirir derlerdi
Minnoss_hatun_ Defne000 kalçanız falan ne zaman belirginleşmeye başladı acaba 🥰 Sağlıkla gelsin inşallah
Mouradi Defne000 Ablam ilk oğlunda rahattı bulantısı olmamıştı ekşi tuzlu yiyordu, 2ci oğlunda ise bulantıları neredeyse 9 ay oldu yine ekşi yemiş bence hurafe :))
Nilufar_1996 Defne000 bence herkeste tutmaz ya ama göbek şekli evet benim yuvarlak sadece göbeğim çıktı belim popom hiç genişlemedi basen hiç çıkmadı erkek oldu bizim. Eltim zayıf uzun boylu onada erkek demişlerdi bı gördüm kocaman iki taraftan baseni çıkmıs kıza benziyor dedim 25 haftadan sonra kız olduğunu öğrendiler.
Zeyzeyp Defne000 herkesde doğru çıkmıyor herhlde cnm oğlumda kusmuştum hep 9 haftalık hamileyim hiç bir belirti yok sanki hamile değilim gibi okdr rahatım 😂bnde anlamadım bu cinsiyet ne
Marblingg Zeyzeyp bendeki oglan yuzum mayin tarlasi 😂 ki ergenlikte bile sivilcem olmazdi cildim kurudur çünkü mahvetti beni bi oglan😅
MeyraRana Defne000 bendede hep erkek doğurcan dediler kalçan yok karnın sivri dediler gerçekten de öyle çevremdeki bazıları cinsiyeti bilmez hani oğlan karnı bu diyor oğlun olck dimi diyor. Eskilerin lafını dinliyorum hani ama hepsini değil dinlenecek konu oluyor dinlenilmicek saçma konuda oluyor.
Defne000 Yasemincee ben hala bişeyler almadım dün öğrendim ama detaylıyada girip kesin der o zaman baslarım diye düşündüm
Marblingg Defne000 vall senin kiz daki butun yasadigin her sey bendede var ama benimki erkek 😅 ustelik ilk gebeligimde hic.boyle olmadim oda erkekdi dedim heh bu sefer kiz cunku farkli seyler yasiyorum ama yok 🙈 bide su eksi tatli olayini eskiler ciksrmadi yaa cocuklar duymasindaki cayci huseyin selamiye soylemisti ilk orda duyduk lutfen jwndbdhdb😂😂
bebislerimi_buyutuyorum Defne000 yani siz böyle anlatınca benimde inanasim geldi 😁çünkü aynısını tıpkı sizin gibi bende yaşıyorum burnum dahi büyümüş 🤦🏻♀️ yüzümdeki ufacık benler bile o kadar belirginleşti ki aynaya bakmak istemiyorum 🙁
Defne000 bebislerimi_buyutuyorum yaaaa benim arkadasım agzın büyümüş kızda öyle oluyor derler dedi😂😂😂 neler neler duydum ben
SnurY Defne000 ilk aylar tamamen ekşi yedim, nadiren çikolata istiyor canım suanda. Yüzüm mayın tarlasına döndü sivilceden, kalcam büyüdü sonuç oğlum olacak oysa kesin kız oalcak diyordum 🤣🤣