Ezgicck Defne000 valla ben deli gibi tatlı yiyorum hiç ekşi falan aklıma gelmedi 20 haftalık olduk bulantı kusma hiç bişey olmadı ama kızım oluyor 😊
Somerkadir4 Defne000 hurafe😂bünyeye göre değişiklik gösteriyor kızım olacak 37. Haftadayim göbeğim sivri gidiyor hiç ama hiç kusmadim hiç bı sıkıntım olmadı elhamdülillah 🤲🏻 oğlum da da geneli aynı belirtiler oldu onda da çok kusmadim ama bı kaç kez oldu yine de
Defne000 bebislerimi_buyutuyorum yaaaa benim arkadasım agzın büyümüş kızda öyle oluyor derler dedi😂😂😂 neler neler duydum ben
211212g Defne000 inanmiyorum ben ilk hamileliğimde hiç bulantım olmadı herşey yedim karnım genişti kız oldu ikinci hamileliğim 3 aya kadar bulantım oldu tatlı yiyemedim karnım sivri yüzüm güzelleşti herkez erkek dedi ama ikinci kızım olucak nasipse oyüzden pek inanmıyorum böyle şeylere ☺️
___Havva27 Defne000 bnm kız ama hiç sivilce fln yok kalcam da büyümedi 4.aya girmişiz ama dha bsy yok 😄
Morprenses Defne000 karın şekline inanıyorum ben doğumdan önce alışveriş merkezinde bi teyze torununa bak senin gibi bi oğlan kardeş var ablanın karnında dedi. Eşim şok, nerden anladın teyze dedi o da karnı çok sivri dedi o kadar emindi ki😁