aysnrsvs heleninannesi06 bebek kasilmasida toplanıp ittiriyor ama o mide baskısı hareket ettirmiyor olur dedi doktor 10 gün önce az ye dedi ama bende aynı sizin gibiyim her gün olmuyor ama oldu mu napacagimi bilmiyorum
AyseMehmett heleninannesi06 ya bende bu bi anda olmaya başladı 31. Haftanın ortalarında öncesinde yoktu ve aşırı rahat geçmişti hamileliğim şuan evi zor temizliyorum valla hemen oturuyorum sertleştiği için birazda korkuyorum ama sizde de varsa bu genel bir şey sanırım. Allah yardımcımız olsun 🥺🥺
heleninannesi06 AyseMehmett evet bende eğilip kalkamıyorum çok rahatız diye diye oldu sanirim bende haftaya halletmeyi düşünüyorum vallahi aradan çıksın diye bı de gurbetteyim zaten kimse yok
AyseMehmett ilkimmm sizde kendinizi yine de çok yormayın ben Allahtan erken hazırladım çantayı bavulu artık doğuma kadar ağır iş yapmayı düşünmüyorum 🤦🏻♀️
Ggzzmm07 Karniniz sertlestiginde ayaktayken göbek deliğin izin alt kısmında bir kütle tasiyormusta o ağırlık aşağıya basıyormuş gibi hissedesiniz varmi.ben 24 haftalığım ve böyle hissediyorum malesef
ayshe54 heleninannesi06 merhaba merak etmeyin benim de aynı durum oluyordu 27den beri doktorum magnezyum eksikliğinden dedi ve doktorum perinatoloji doktoru. Yani belirtiler aynı olduğu için diyorum içiniz rahat etmek isterse yine de bir gözükün
heleninannesi06 ayshe54 ilacım bitti eşimin getirmesini bekliyorum inanılmaz ağrım var çünkü sağ kaburgam batmaya başladı resmen 🥺
Gzm23 heleninannesi06 sağ kaburgan neden batıyor doktor ne dedi benlm de kaç haftadır batıyor magenezyumum var her gün bir tane kullanıyorum ama yine aynı
MeyraRana heleninannesi06 31+3 ken bende o şikayetle gittim normal demişti bana. 31+5 im hala taş gibi karnım
Kendineanne heleninannesi06 30. Hafta itibariyle nst ye girersiniz muhtemelen sancı çıkar benim öyleydi en azından.
Betulldd Haftamdan beri karnımda sertleşme problemi yaşıyorum tabi ozaman karnım küçük olduğu için beni zorlamıyordu. 31. Haftamdayım şuan yürürken otururken yatarken farketmiyor günde 20 30 defa sertleşme geliyor 30 sn sürüyor geçiyor ama artık çok zorlamaya başladı özelliklede ayakta yakalayınca. Piyasanın en etkili magnezyumlarından birini aldım biraz olsun hafifletti ama asla sorunumu çözmüyor doktorumda tam bi çözüm sunmuyor tam bi sebepte söylemiyor bu durumdan muzdaribim bende
heleninannesi06 Betulldd yarın doktora gideceğim randevum var hazır soracağım iki gündür ayrı bir ağrı sızı var çünkü hem sertleşiyor karnım hem kemiklerim kırılıyor resmen
Btlfth Betulldd yalancı doğum kasılması deniyor bu duruma nette araştırın daha çok bilgi öğrenirsiniz
Cnsgkc heleninannesi06 Ben de 27. haftadayım canım benim de yeni olmaya başladı şaşırtıyor beni ilk hamilelik şok oldum ilk olduğunda. Taş gibi bir tarafta toplanıyor kaskatı kesiliyor sonra biraz geçince düzeliyor kontrolde soracağım doktora önümüzdeki hafta
Evintekce heleninannesi06 Canım benim ki de sürekli öyle oluyor bide benimkinin yeri dar hep karinmda taş kesiliyor yürü tatlı bişey ya yada ovala karnını çıkıyor öyle bzende öylece kalıyor.
Defneninannesiii @heleninannesi06 34 haftalık hamileyim aynı sıkıntıyı bende yasadım birgün boyunca bu sertlesme geçmedi aksamına acile gittim nstde sancım cıktı hemen yatıs verdiler bir gün boyunca hastanede kaldım ciğer geliştirici iğne falan yaptılar serum taktılar. Erken doğum riskim olduğunu söyledi doktorum sürekli dinlenmem gerektiğini zorunlu olmadıkca ayaga kalkmamam gerektiğini söyledi. Sertlesmeler ayaga kalktığımda tekrar baslıyo inşallah zamanını bekler bebiş
heleninannesi06 Defneninannesiii zamanında gelir inşallah 🥺🙏 benimde son bir haftadır böyle yarın sabah randevum var soracağım 🙄
Gzm23 Defneninannesiii canm bende de oldu 31+6 haftalık iken acile gittim bir şey çıkmadı buradaki herkes de nst ye aç girmşşsin yanlış sonuç vere bilir dedi hala da sertleşme var yatınca tok kalkınca var
Gzm23 heleninannesi06 kız valla bfnde de oluyor yemek yiyemiyorum yiyince çıkarıyorum geri sende de mi öyle oluyor sanki bebek mideme zorluyor gibi aç kaldım kaç haftadır 33 haftalık olacağım yarın