heleninannesi06 Haftaya girdik karnım çok sertleşiyor bazen nefessiz kalıyorum yemek yiyemiyorum yediğim mideme fazla geliyor deneyimli anneler bu haftalarda normal mi bunlar 🙄😊
Lulikli heleninannesi06 doktorum magnezyum verebilirim ya da her gün 1 çay bardağı maden suyu tüket demişti o haftalarda bana
aysnrsvs heleninannesi06 bebeğin mideye baskısından mi kasilmasindan mi taş gibi oluyor eğer bebegin baskı yapmasiysa doktorum bana az az ye doymadan kalk demişti ama açken bile oluyor kasılma ise de o da oluyor saniyelik sürüyor düzeliyor sonra tam 29 haftaligim bende
AyseMehmett heleninannesi06 benim nedense çok ayakta durduğumda sertleşiyo karnım dinlenince geçiyo sanki yada bana öyle geliyo olabilir 🙄
heleninannesi06 Lulikli magnezyumum bitti dün ya icemedim bugün 🥺 ama icincede oluyor bu kadar şiddetli değil ama nefesim kesiliyor gibi zor nefes alıyorum gibi garip bir his 🙄
Kendineanne heleninannesi06 30. Hafta itibariyle nst ye girersiniz muhtemelen sancı çıkar benim öyleydi en azından.
minikkminik Sadece bunlar varsa normal bence yemeği bi anda değil de az az yemenizi tavsiye ederim bende tek seferde çok yiyince öyle rahatsız oluuorum da az az yiyorum öyle de habire acıkıyorum bi daha yiyorum😂 ama en azından rahatsız etmiyor
heleninannesi06 aysnrsvs ya inanın anlamıyorum bebek mi baskı yapıyor sertlesiyoe karnım yemek değil cidden yiyemiyorum çünkü öyle çok göğüs kafesim sıkışıyor o baskıdan göbeğim yeni yeni büyüdü ondan mı böyle huzursuz hissediyorum bilmiyorum
aysnrsvs heleninannesi06 midemin nereye kaybolduğunu bilmiyorum baskıdan oturamiyorum iyice geriye yaslanmam dik oturamiyorum lazım kızımda hiç böyle değildim
heleninannesi06 aysnrsvs yaa işte bunu demek istiyordum herkes yemek diyor ama cidden zorlanıyorum bende yatsam yatarken otururken zorluyor benide
Gzm23 aysnrsvs benlm de midem yok gibi valla yemek yiyemiyorum geri çıkıyor yemek baskı yapıyor bebek Galiba offf yaa 😔😔😔
ilkimmm AyseMehmett benim de öyle ya. Hele bir de yürümeye çıkayım daha 2 3 adımda karnım taş gibi oluyor aşırı geriliyor çaresi ne bilmiyorum 😕
AyseMehmett ilkimmm sizde kendinizi yine de çok yormayın ben Allahtan erken hazırladım çantayı bavulu artık doğuma kadar ağır iş yapmayı düşünmüyorum 🤦🏻♀️
aysnrsvs heleninannesi06 bebek kasilmasida toplanıp ittiriyor ama o mide baskısı hareket ettirmiyor olur dedi doktor 10 gün önce az ye dedi ama bende aynı sizin gibiyim her gün olmuyor ama oldu mu napacagimi bilmiyorum
AyseMehmett heleninannesi06 ya bende bu bi anda olmaya başladı 31. Haftanın ortalarında öncesinde yoktu ve aşırı rahat geçmişti hamileliğim şuan evi zor temizliyorum valla hemen oturuyorum sertleştiği için birazda korkuyorum ama sizde de varsa bu genel bir şey sanırım. Allah yardımcımız olsun 🥺🥺