Gzm23 Defneninannesiii canm bende de oldu 31+6 haftalık iken acile gittim bir şey çıkmadı buradaki herkes de nst ye aç girmşşsin yanlış sonuç vere bilir dedi hala da sertleşme var yatınca tok kalkınca var
Btlfth Betulldd yalancı doğum kasılması deniyor bu duruma nette araştırın daha çok bilgi öğrenirsiniz
Gzm23 heleninannesi06 sağ kaburgan neden batıyor doktor ne dedi benlm de kaç haftadır batıyor magenezyumum var her gün bir tane kullanıyorum ama yine aynı
heleninannesi06 Gzm23 bilmiyorum ki magnezyum alınca biraz düzeliyor ama yel dururda insanın göğüs kafesine öyle acır ya aynısı ben adam gibi bir doktor bulamadığım için inşallah yarın başka birine gideceğim ilgilenirse bunu soracağım 😃
Btlfth heleninannesi06 yalancı doğum kasılması deniyor bu duruma maleseff vücut doğuma hazırlık yapmak için ara ara yaparmış bunu
Defneninannesiii @Gzm23 ben akşam yemeğimi yiyip gitmiştim aç girmedim nst ama bilmıyorum yatarken iyiyim ama ayaga kalktıgım an karnım taş gibi patlıcak gibi oluyo. Sancı demekmiş bunlar. Ama ben asla ağrı sızı bisey hissetmedim
Gzm23 Defneninannesiii aç gittiğim için yanlış ölçmüş Galiba beni senlnle aynı sorunu yaşıyorum mesela şu an uzanıyorum Karnım yumşak kalkınca taş gibi sancım da yok sadece sağ kaburgam acıyor Sen yemek yiyebiliyor musun? Ben kaç gündür yiyemiyorum baskı yapıyor herhalde geri çıkarmak istiyorum
Gzm23 aysnrsvs benlm de midem yok gibi valla yemek yiyemiyorum geri çıkıyor yemek baskı yapıyor bebek Galiba offf yaa 😔😔😔
Hakiko heleninannesi06 gaz yapacak yemeklerinize biraz kimyon ekleyip yemenizi öneririm, gazdan dolayı da taş gibi oluyor