Gamze__79 pinarakin1 Bende temmuz bide sen lohusa olucam yok yelek yok şu bu kendini sıcak tut diye söylentiler daha da bunaltıyor insanı korkuyorum o sıcakta üzerime yorgan da öreterler dıye
ozlem-t Havanur72 Çokta dert etmeyelim. Bizim de Temmuz ortası. sere serpe yatırırsın çocuğunu, günler de uzun oluyor. Yaz başka bence:))
Havanur72 ozlem-t cok sukur dert etmiyorum ama terlemeyi vs hiç sevmem bızım ev gercekten felaket sıcak oluyo napcaz bakalım saglıkla gelsşmlerde meleklerimiz
Eymensmom35 pinarakin1 yok kız bütün günümü oğlumla denizde geçirmeyi planlıyorum 😂😂biraz anneme biraz kayınvalideme eylulde doğum hayırlısıyla🥰
pinarakin1 Eymensmom35 tüm yaz kocam olmadan denizde kalamam herhalde 🤔🤔 ama güzel plan aklıma yattı değerlendireyim🤣
Eymensmom35 pinarakin1 demii yazlık biyerde oturuyoruz biz ondan bu artısı yoksa bende hoşlaşmazdım He ne var kimseedede uzun süre kalınmıyor ama agırlaşınca birde 2 yaşında çocuk olunca mecbur birleri koşturmak zorunda😀 o kişi ben olamayabilirim
gamzeminaaa pinarakin1 normalde ailem Adana da yaşıyor. Bende adanaliyim. Ama İstanbul da yaşıyoruz. Ailem gel burada doğum yap diyor kesinlikle hayır diyorum. Orası daha sıcak🥺
pinarakin1 Elif9292 evet kışın bırak bebeği normal çocuk bile zor oluyor kilotlu çorabı içliği şapkası 😩😩
Limonzeytin pinarakin1 Malesef henüz değil 14+5oldm naspse bu ctesi gidicem doktora göstermesini umut ediyoruz 😊😊 merakla bekliyorz bzde
Melike13 minik22 bende öyle bakalım nasıl geçicek rahat gidicekmiyiz çok uzak yer tercih etmedik ama inşallah rahat geçer 🥰🥰