Elif9292 pinarakin1 oh ne guzel vala bn iki kizimi kişin dogurdum o daha zordu insan bebegi nasil sarip sarmayalacagini bilemiyor ama yazin giydir ince kiyafet at ustune ince bi ortu oh mis bide benim canim hic su istemiyordu kilolar oldugu gibi kaldi.Şimdi en azindan temmuz sonu dogumum olacak ictigim sular sayesinde kiloda verebilir ben seviniyorum acikcasi 😁
Elif9292 Hava sicak bebegide kendinide tereddut etmeden yikamak ben simdiden heyecanlaniyorum vala yaz guzel. Kışın zorlugunu azicik üşütünce bebegin sancisini bide ustune kendi dikis agrilarimi hatirlayinca ürperiyorum.
pinarakin1 Elif9292 evet kışın bırak bebeği normal çocuk bile zor oluyor kilotlu çorabı içliği şapkası 😩😩
Renginveannesi_ pinarakin1 ben Batman’da oturuyorum 45 derece hissedilen 50 derece ve üzeri oluyor 😵 ben en çok bunu düşünüyorum temmuzun tam ortasında doğum olacak inşallah, kendime klima takip gezecem 🤣🤣🤣
_Arzu_ Zehragniken ben şuan 11+4 haftalığım yok evde kilimanın önüne yatıp doğuma kadar eşimi batırmayı düşünüyorum:)
cascade06 Zehragniken ayyy bende öyle ben doğumdan ziyade tam son aylarda basan o afankanlarda napıcam onun derdindeyim normaldede hiç sevmem sıcağı 🤦🏻♀️
Gamze__79 pinarakin1 Bende temmuz bide sen lohusa olucam yok yelek yok şu bu kendini sıcak tut diye söylentiler daha da bunaltıyor insanı korkuyorum o sıcakta üzerime yorgan da öreterler dıye
ozlem-t Havanur72 Çokta dert etmeyelim. Bizim de Temmuz ortası. sere serpe yatırırsın çocuğunu, günler de uzun oluyor. Yaz başka bence:))
Havanur72 ozlem-t cok sukur dert etmiyorum ama terlemeyi vs hiç sevmem bızım ev gercekten felaket sıcak oluyo napcaz bakalım saglıkla gelsşmlerde meleklerimiz
Eymensmom35 pinarakin1 yok kız bütün günümü oğlumla denizde geçirmeyi planlıyorum 😂😂biraz anneme biraz kayınvalideme eylulde doğum hayırlısıyla🥰
pinarakin1 Eymensmom35 tüm yaz kocam olmadan denizde kalamam herhalde 🤔🤔 ama güzel plan aklıma yattı değerlendireyim🤣
Eymensmom35 pinarakin1 demii yazlık biyerde oturuyoruz biz ondan bu artısı yoksa bende hoşlaşmazdım He ne var kimseedede uzun süre kalınmıyor ama agırlaşınca birde 2 yaşında çocuk olunca mecbur birleri koşturmak zorunda😀 o kişi ben olamayabilirim