Busramislina Zehrakhr hurma ilk aylarda önermiyorlar ama son zamanlarda bol bol yemek gerekiyormuş rahmin açılması ve kolay doğum için
Suzan-mustafa55 EEizm genelde ben muz kaşar süt tuketiyorum gayette iyi gidiyor son 15gune geldik ve hurmaya başladık hayırlısıyla kuzuma sağlıkla kavuşurum isallah
Bendiyebiri EEizm roka da sıkıntı yok istediğin gibi ye hatta çok iyi benim doktorum roka ye diyordu. Maydonoz içinde aşırıya kaçma ama yiyebilirsin canım ben yiyordum bir sıkıntı olmadı çok şükür. Bir oturuşta bir bağ yicek halin yok ya bol limonlu mis gibi oluyor. Kahvaltılarda gerçekten iyi oluyor öneririm.
Aysegul432692 EEizm her şeyi yedim ama ceviz muz portakal daha çok yedim muz bebişe kilo aldırıyor zaten şu an 39+1 iz hala gelmiyor ve 3800 kg hala hızla kilo alıyor nasıl çıkacak ne zaman çıkacak hiç bilmiyorum pek de niyeti yok gibi 😂😂
aysenur2478 Sevgi0478 benimde 10. haftam ve hergun bulantım oluyor yemek vs yiyemiyorum su bile içemiyorum nasıl geçecek bilmiyorum doktorum ilaç verdi ama bi fayda etmiyor
Jasmin06 aysenur2478 suyun içine çok az tuz çok az şeker atıp içe bilirsin bana doktorum öyle dedi suya çok ihtiyaçın var
Sevgi0478 aysenur2478 kesinlikle aynı durumdayız yakınında akraban varsa başka yerin yemeği ilk üç ay yeniliyor yersin .kendi evinde yenilmiyor ilk zamanlar maalesef
Busra98_ EEizm yumurta süt ayran et ceviz sebze meyve ağırlıklı daha çok ama ilerde neyden tiksinirim bilemem tabi 😅
BirFeyzaBirBebek Zehrakhr hurma düşüğe ya da erken doğuma sebep olabilir diye biliyorum. Doğuma yakın tüketilmesi tavsiye ediliyor.
Zehrakhr BirFeyzaBirBebek hayır bana doktorum önermişti hurma çocuk beyin ve kas gelişimi için çok önemli özellikle açlık kan şekeri için dengeleyici unsur. 38. Haftadayım şükür gayet sağlıklı ve 3850 bebeğim var 🥰
Aidabagiroffa Kizlar merhaba.34+3haftaligm serklajliyim.bebegn klosu 2180 gr..cokmu az??birde erken dogum riskimvar((
Suzan-mustafa55 Aidabagiroffa o kişinin doktoruna göre değişiyor kuzum bazı doktora göre iyi bize sorsan küçük son 3 hafta önemli benim arkadaş 35 haftada 2500du 39da doğurdu 3700 doğdu bebeği sağlıklı gelsin
Seyturak EEizm ceviz,kaşar,yumurta bunları istisnasız tüketiyorum. Et balık yeşillik fırsat buldukça ama şu kadar gün falan disiplinli değil. Bazen bi çorbayla akşam yemeğini geçiştiriyorum tekken. Bide hergün bi meyve. Muz kivi elma ne denk gelirse
Suzan-mustafa55 Muriahmet cenlet hurması son haftalarda hem yarayışlı hem normal doğumu kolaylaştiriyor
BenEsra EEizm ben yumurta ve sütten çocukluğumdan beri tiksindiğim için günde 1 tane avakado yiyorum onun besin değeri çok yüksekmiş bebeğimin gelişimi iyi maşallah
Toprakmelic BenEsra anne sütüne en mmyakın yumurta vallaha gündemini tane yiyorum. Tiksiniyorsanız kek içine katın arkadaşım öyle yaptı
Biroglanannesiii EEizm merhabalar ben bebeğin kilo alması için genelde kuruyemiş ceviz fındık gibi vs ve de meyve yiyorum çünki benim gebeliğim de yediğim herşey bana yarıyor