gizem_c EEizm banada doktorum ilk 3 ay maydanoz yesil cay gibi şeyler yeme içme demisti. Sanırım odem atıcı özelliği oldugu icin
Nillaayyy EEizm ben roka hiç yiyemiyorm hamileliğimden öncesi de dahil ama maydanoz hep tükettm şahsen kendimi hiç birseyden eksik bırakmadm bişey de olmadı hatta su zararlı bu zararlı diyorlar ama ben öğreninceye kadar yemişim hep 😂
Bendiyebiri EEizm roka da sıkıntı yok istediğin gibi ye hatta çok iyi benim doktorum roka ye diyordu. Maydonoz içinde aşırıya kaçma ama yiyebilirsin canım ben yiyordum bir sıkıntı olmadı çok şükür. Bir oturuşta bir bağ yicek halin yok ya bol limonlu mis gibi oluyor. Kahvaltılarda gerçekten iyi oluyor öneririm.
__dilara__ EEizm Kaynamış yumurta, peynir, yoğurt, süt, pekmez, et, balık, tavuk, kuruyemiş, Meyveyi sebzeyi mercimeği bazenleri tüketebiliyorum. Bunlar bebege kilo aldiran gıdalar bunlar
Hasretim16 zeliha35 neden zararlı ki ben başından beri kahvaltıda tüketiyorum hep bi zararını görmedim. Yeşilliğin zararı mı olurmuş.
rabiasahin28 EEizm erken doğumu tetikliyor. aşırıya kaçmamak ve hergün tüketmemek şartıyla yiyebilirsiniz
Burccfr EEizm çok yemiyorsun sonuçta bi doktora denk geldim bi gin önce sıkıntı yok demişti . Rahat ol lütfen.
NoOne_ EEizm her şeyin fazlası zarar kağan kocatepeyi dinlediğimde günde bir bardak çay içmişin bir tutam maydonoz yemişin bunlar düşük için sebep değildir, sağlıksız bir embriyo ise düşük meydana gelir demişti. Yani kaynatıp suyunu içmedikçe bağ bağ maydonoz tüketmedikçe bence bir zararı olmaz. Fazla tüketilmesi söktürücü ödem arttırıcı etki yarattığı için önerilmiyor.
Sibel4248 zeynepsonmez625 hamileligin ilk zamanları haftada 4 kere falan yiyordum🤣🤣 suan 35+3 olduk. Bebeğim önden gidiyor 2 hafta😇
burcuo EEizm Ben de et, tavuk, fındık, ceviz, avokado, kaşar peyniri, muz, süt gibi şeyler tüketiyorum
Nillaayyy EEizm vallahi ben hamileliğimin en basından beri herşeyi yedim sadece hamile kalmadan önce roka yiyip süt içemiyordm bir türlü onlara alıstıramadm kendimi suan 21+6 yız çok şükür hersey cok güzel ilerliyo inşallah böyle de devam eder 🙏
oznur_parlabak Sebze(Brokoli,ıspanak,marul daha fazla tüket) Meyve(Muz,Elma,portakal) Süt ürünleri (Ev yoğurdu,peyniri olursa daha iyi)👍 Et yenilmesi gerek ama ben yiyemediğim için sadece kemik suyu içiyorum ( Balık çok iyi) Kuruyemiş ceviz badem ve yer fıstığı Greçka( kara buğday) Sade soda içindeki mineraller çok iyi gelir. Hem bebek hem de senin için😊 Doktor önerisinde vitaminler🙂
asuman2451 EEizm sıfır şeker sıgor karbonhidrat protein bakliyat ve sebze ile beslemiyorum sadece bu arada glutensiz ve şekersiz beslemiyorum
MaBelle asuman2451 şekeriniz mi var? nasıl sıfır karbonhidrat besleniyorsunuz? Meyve tüketmiyor musunuz hiç?
3366d asuman2451 asuman2451 nasıl karbonhidrat 0 beslenirsiniz mumkun değilki bu? Sadece etmi yiyorsunuz yani? Fazla alkali değilmi??
Bendiyebiri Sedefatlas benim ilk aylarımsın canım😂😂😂 ekşi ekşi tek istediğimdi gerçekten ve yiyordum da çünkü midem bulanıyordu ya çorba ya çiğ köfte 😋
aysenur2478 Sevgi0478 benimde 10. haftam ve hergun bulantım oluyor yemek vs yiyemiyorum su bile içemiyorum nasıl geçecek bilmiyorum doktorum ilaç verdi ama bi fayda etmiyor