beren1901 RedFlower bebişin keyfi ne zaman gelmek isterse artık 🥰 hayırlısı olsun sağsalim gelsin inşallah
beren1901 Lulikli sayılı gün çabuk geçermiş ya gerçekten bana çabuk geçiyo ☺️ Son günlerimi arkadaşlarımla geçiriyorum bi süre evden çıkamıycam malum o yüzden iyi geliyo yoksa evde tek başıma vakit geçmez
beren1901 Busra2013 benim sezeryan olcak canım ☺️ Normal doğuma nası gün verdi anlamadım doğum başlamadan nası alcak ki bebişi 🤔
beren1901 Dilaraa1 normal doğum deneyimim yok bişey diyemiyorum ama sezeryandan korkmayın hiç ilki çok rahat geçmişti benim o yüzden biraz daha rahatım ☺️ hayırlısıyla sağsalim gelsin bebişlerimiz
Ayzen91 Minnosannesi38 benım de 4 mart ama kontrol yazdı yıne o gun alcam fılan demedı normal su an ıcın
beren1901 Htce16 ayy günü dolmuş gelsin artık 😄 içerisi rahat geliyo galiba.bizimkide yan yatıyo hep doğum pozisyonuna girmedi sezeryan olcak ya keyfini bozmuyo paşam 😄
herhangibirkullanici beren1901 aaa sanırım aynı günlerde doğum yapıcaz. Bende pazartesi günü gün alıcam😍
Htce16 beren1901 benim her şeyim normal doğum için uygundu kontrolde ama korkuyom yaa sezeryan daha mı iyi acaba