Htce16 beren1901 benim her şeyim normal doğum için uygundu kontrolde ama korkuyom yaa sezeryan daha mı iyi acaba
beren1901 Htce16 benim ilk doğumum zorunlu sezeryan oldu canım o yüzden bu da sezeryan ama normal doğum yapmayı isterdim hep normalden yanaydım.çok şükür ağrım sancım olmadı ama doğumdan sonra gayet rahat geçirdim
Ayzen91 Minnosannesi38 benım de 4 mart ama kontrol yazdı yıne o gun alcam fılan demedı normal su an ıcın
leylo29 beren1901 hadi hayirlsii canim yaeinda gwri sayim basliyor ozmn aramizda 1 gun vartabi pasamiz dogum kanalina girerse kafasi yukarda dedi ama doktor analamdim hayirlsi☺️🤲
B1983 dilek6 aynıyız banada 21 22 mart dedi bende 24 olsun istyrm gec olur diyo 2 gunden ne olcaksa😀😅
dilek6 B1983 aslında 24 Mart tam 39 hafta oluyor ama doktorların ameliyat günleri var benim doktorum pazartesi ameliyat günü o yüzden 21 Mart dedi devlet takipliyim 😄
B1983 dilek6 benimki ozel 25.martta benim 39 doluyor hersey yolunda giderse ısrar edcem 24 icin cunku kizkardesim bakcak bana baska kimse yok oda calsiyor 24 ayarlayabilio bakalim.ins dedim olur
dilek6 B1983 işin en zor kısmı yanında istediğin kişiyi görmek bende aynı durumdan yakındım ama doktor 21 Mart deyince yanımda kalacak kişi için uygun oldu şükür inşallah seninde istediğin gibi olur