tugba_67 aşılama değil ama klomenle ikizlere hamile kaldım, bi bebeğim 6+2 de kanamam oldu düştü diğerini de zor kazandım doğdu çok şükür doğdu 4ay 24 günlük oldu, bende çok gittim 3 at devlette 2 ay özele… Özel de ikinci ayda kaldım.
Pcoslu olup hamile kalan var mı
tugba_67 ben pcos luyum klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım 1 kere denedik olmadı ikinci denemede oldu
Bende pcosluyum hatta pcos olduğumu öğrendim bir gün sonra da hamile olduğumu öğrendim tedavi vs gerekmeden ama glukofen verdi hamile kalsan bile kullan demişti bir süre kullandim sonra doktorum bıraktırdı
beren4097 aman anam korunayim o zaman 🤣🤣
Ezgisrerkli yaa sağlıkla kucağına alırsın inşallah Rabbim banada nasip eder inşallah hamilelerin duaları kabul olunur derler dualarına beni de ekler misin?
benimmdunyamm bende çatlatma iğnesi denedim 3defa şimdi aşılama için bekliyorum doktorum 1ay ara ver dedi ama ben 2ay verdim ama inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırım
heyecanlianneeee ben 3defa denedim ama bi sonuç alamadım maalesef
tugba_67 bana da aşılmaya geçelim dedi ben geçmedim kendiliğinden hamile.kaldim 7 8 ay sonra
Fatma-onal hadi ya o da var
benimmdunyamm peki adetiniz düzenli miydi
Bide bu 7 8 ay içerisinde yaptığınız kür veya başka bişey var mıydı acaba
tugba_67 Eklerim tabi ki Rabbim inşAllah hayırlısıyla sana da evlat nasip etsin 🤲🏻☺️ Her zaman hayırlısını iste, her nasip vaktine esirdir unutma 🙏🏻
Ezgisrerkli amin inşallah Allah razı olsun Rabbim sana da hayırlısıyla sağ Salim kucağına almayı nasip etsin
benimmdunyamm kalabilirsin korunmaya devam et canim bende de var ilk bebegimde tedavisiz tabi ama 6 ay ugrastik olsun diye.2.ye tek seferde hamile kaldim😂
tugba_67 İş kafada bitiyor İnan ki. Kadınlık hormonları en çok stresten etkileniyor. Ben ilk kızıma hamile kaldığım dönem 7 ay korunmadık omdan sonra kaldım hemen olmadı. Hamile kalmadan önceki ay işe girmiştim. İş ile uğraşırken kalmışım. Bana hep derlerdi de ben stres yapmıyorum derdim. Kilo ya da adet problemim de yoktu benim. Yumurtalıklarımda pco görünümü vardı bir de hormon bozukluğu.
tugba_67 bende pco var ama ğç kimyasal gebelik bir kürtaj geçirdim şimdi yine hamileyim çok şükür. Ama ne bi ilaç ne bi tedavi görmedim kendiliğinden kaldım