Bende de polikistik over var, tedavi oluyordum çatlatma iğnesi yapacaktı doktor ama o ay yumurtanın yeteri kadar büyümediğini söyleyip bir ay sonrasına ertelemişti. Ama iğneye gerek kalmadan sonraki ay hamile olduğumu öğrendim

tugba_67 aşılama denemedim çatlatma denedim bir kere gebelik olmadı 7 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım ,evliliğimin 2 senesinde

benimmdunyamm hemen kalabilirsiniz bence geri çekilme yöntemiyle korunuyordum ben ama doğumdan sonra doğum kontrol ilacı içmeyi düşünüyorum

benimmdunyamm doğum kontrol kullancam ben öyle düşünüyorum teyzem spiral yüzünden hamile kalmıştı mesela yerinde oynamış demişti doktor🤷‍♀️

benimmdunyamm Doğumdan sonra pco etkileri azalıyor, rahim biraz daha aşağı konumda bulunuyor o yüzden hamile kalmak kolay oluyor”Muş” bunları bilmediğim için kızım on aylıkken ikinciye hamile kalmışım şimdi 5 aylık oldu bile😅☺️

tugba_67 aşılama değil ama klomenle ikizlere hamile kaldım, bi bebeğim 6+2 de kanamam oldu düştü diğerini de zor kazandım doğdu çok şükür doğdu 4ay 24 günlük oldu, bende çok gittim 3 at devlette 2 ay özele… Özel de ikinci ayda kaldım.

Bende pcosluyum hatta pcos olduğumu öğrendim bir gün sonra da hamile olduğumu öğrendim tedavi vs gerekmeden ama glukofen verdi hamile kalsan bile kullan demişti bir süre kullandim sonra doktorum bıraktırdı

Ezgisrerkli yaa sağlıkla kucağına alırsın inşallah Rabbim banada nasip eder inşallah hamilelerin duaları kabul olunur derler dualarına beni de ekler misin?

Sinemm

benimmdunyamm bende çatlatma iğnesi denedim 3defa şimdi aşılama için bekliyorum doktorum 1ay ara ver dedi ama ben 2ay verdim ama inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırım