esmerbomba momysss yani bence çok erken birde ilk olduğu için 39 a kdr bekletiyor . Doktorum isteğe bağlı yapıyor mu hiç bilmiyorum hastaneyi arayıp sorabilirsiniz bilgi veririler . Evet kendi istegiyle biz daha iyi gorelim diye bı 5 6 dk falan gösteriyor
miniktirtilim Peki aranizda yüzyıl icin dogum paketi alan varmi acaba fiyatlari nasil icerigi nasil bilgisi olan varmidir
esmerbomba miniktirtilim 5750 sezeryan içinde 10 adet fotoğraf bebeğin ilk tahlilleri kapı süslemesi 1 gece yatış duruma göre kotuysen eğer 2.gunu de yatış ücretsiz şimdilik bildiklerim bu kadar 👍
miniktirtilim esmerbomba merhaba teşekkür ederim bende bugun ilk kontrole gittim kalp atisi duydum sukur. Bana 4750 fiyat verdiler ayni paket icin. Ama ilk kizimdasa fotoğraf olmasina ragmen pandemi geregi yapmamislardi
Cansut momysss dün kuzenim dogum yaptı orada sonda yi ebeler takıyor ama hiç acımıyor merak etmeyin , karna bastırıp alttan kanamaya da baktılar, kum torbası da koymuşlar sezaryenle de ruj oje kesinlikle yasak..
miniktirtilim esmerbomba hayir hic anlasmamiz yok ozel saglik sigortamda kapsamıyor hatta. 280 muayne ucreti odedim bugun 500de tetkikler icin….
esmerbomba miniktirtilim Allah Allah bana 5750 dendi anlamadım ne alaka acaba 500 lira tahlill mi sizin kaç haftaliksiniz
miniktirtilim esmerbomba 7 haftalik. Kan idrar tahlili vardi. Bence herkese farkli bi fiyat sunuyorlar. Diger acilan konulara bakin ben biraz arastirdim 4.5 diyen var 7.5 diyen var 5.5 diyen var. Doktor indirimi uygulandigini sanmiyorim cunku hangi doktora gidiyorsunuz diye sormadilar bana hic. Ilk dogumumu 2 yil evvel orada 3.500 yapmistim o zamanda benden 5 ay evvel dogum yapan yengem 4. Bin odemisti oda sezaryandi bende sezaryan. Oda geneldi bende genel oda hastanede 3 gun kaldi bende 3. Gun taburcu oldum.
esmerbomba miniktirtilim evett gerçekten herkese farklı bı fiyat söylemişler çok şaşırdım . Bacım tahlillerini sağlık ocağında yap götür bence kan idrar için 500 lira çok istemişler cebine yazık 2 tane tahlil için hangi doktora gidiyorsunuz siz
miniktirtilim esmerbomba yaptirmadim kizim cok huysuzluk yapinca uyku saatide gecmisti sonra ugrayacagimi soyledim recetemi aldim sadece o kadar. Fatih devlette yaptiririm tahlilleri ama randevu bulmak imkansizin otesi suan kapali tum randevular. Saglik ocagida idrar almiyormuş. Farabiye bakarim belkide uzak sayılmaz nasilsa. Ceyhun bey doktorum bu arada.
miniktirtilim esmerbomba yok canim kartal egitim arastirmada düşünüyorum acikcasi. Ben suan esim uzakta ve 2 yasinda kizimla oraya gidip gelmek zoe olacak diye yuzyil evime cok yakin ilk 1 kac ay kontrole oraya gideyim dedim. Ceyhun beyide tanıdığım icin en azindan bildik birisine gitmek istedim. Ama nasilsa sezaryan olacagi icin yine gidip 5 6 bin para bayılmak istemiyorum acikcasi evladima birseyler alirim o paraya
momysss esmerbomba canım gittim bugün müge hanıma iyi bi doktor hersryine detaylı baktı bebeğin 3d gösterdi ama yinede doğumu yüzyılda yapacagım büyük ihtimal 14 martta doğum olacak