momysss esmerbomba 38+5 olucak canım buradan sana hastanede yaşadığım herşeyi tek tek yazarım bana dua ett acı cekmek istemiyorum🥺
esmerbomba momysss Rabbim acısız sancısız bı doğum nasip etsin hemencecik toparlanasin inşaallah canım 😍😍 12 gün kalmış mutlaka yaz ama unutma olur mu benim içinde çok önemli o yazdıklarin Ceyhun beye mi ameliyat olacaksın müge hanimami
momysss esmerbomba ceyhun beye olacağım canım cumartesi günü gidip ameliyat testlerini yaptırıcam sonrada doğuma giderim
miniktirtilim momysss hakkinizda hayırlısı olsun ceyhun bey ilgilidir sizi muhakkak konuşmasiyla bile sakinlestirir. Surec sonunda bile yanınızda olacaktir 🙏
miniktirtilim momysss müge hanimi neden secmediniz ama merak ettim özelikle gebze bölgesinde müge emeksiz tek geciliyor resmen herkes cok memnun ondan bende bir kac kez gitmistim ilk gebeligimde kendisine hatta.
momysss miniktirtilim BAna biraz soğuk geldi canım ya bebeği güzel inceledi işini güzel yaptığı belli ama soğuk olunca bişey sormakta zorlanıtorum
miniktirtilim momysss belki son haftalarınizdasiniz takipsiz hasta o yuzden ilgili davranmamistir evet olabilir
gmzdtp Makyaj mı? Sebep? Ameliyata giriyorsunuz, özbakım ve hijyenin en mühim olduğu alan. Ojesiz, makyajsız olmanız tercih edilir normal şartlarda.
miniktirtilim momysss kan istiyorlar anestezi testi istiyorlar kardiyoloji gibi bi test istiyorlar birde
miniktirtilim momysss bencede o yüzden cunku ben 11 haftalikken gitmistim kendisine ilk. Iste bu zamana kadar nereye gittin falan diye sormustu ilk gittigimizde bende yuzyila gidiyordum ancak sizi duyunca size gelmek istedim hirde dedim sonraki hafta tekrar gittin 1 ay sonra gittim o zaman cok ilgi ve samimiydi ama ilk iki gidisimda takipsiz hasta diye amam aman ilgi gostermemisti. Sonra oranin muayne ucretlerine yeniyildan sonra asiri zam yaptiklari icin gitmemistim tekrar.
miniktirtilim momysss tam isim bilmiyorum ama muhakkak bi kan tahlili yapiyorlar. Sonra anestezi uzmanina yonlendiriyorlar onlarda bi test istiyoe. En son kardiyoloji gibi bi yere yolladi beni bacaklarima kollarima vs bi kablo bisey takip bisey cekmislerdi. O kadarcik seye 2 yil evvvel 700lira falan vermistim yaa.
miniktirtilim momysss yaa. Esimde ozelde yqp dogumu diyor ama ben kartalda istiyorum ama ozelde yapacak olsam yuzyili denedim birde medari deneyeyim derim galiba😀