momysss belge degil aslinda fiyatlandirmaya gidip sordugunuzda bize bi kucuk not kagidina yazip kase basip vermislerdi fiyati. Biz o kagidi sunduk fiyatlandirma biriminin bize verdigi kaşeli kagit fiyat budur dedik. Yoksa asla inandiramazdik.
Migrenim olup olmadigini sordu anestezi uzmani evet var dedim. Plan iptal komple genel dönüyoruz dedi ama ésim bilmiyor esim diye sayikladim tamam merak etme biz haber vericez simdi dedi o sira ceyhun bey geldi siz nasil hastaya sormazsiniz hastaya migreni olup olmadigini vs diye kizdi asistanlara. Cok basin agriyacak kendine gelmen saatler gunler surecek bana güven diyince anestezi uzmani bende inanin o kadar kötü bir gebelik gecirdim ve artik 19 saatte sanci cekmisim ne olacaksa olsun kabul deyip yattim masaya.
Ben 30. Haftamda pandemi sebebiyle gectim ceyhun beye o zamana kadar marmara üniversitesine gidiyordum. Sagolsun cok dolu olmasina ragmen gercekten beni kanul etti ne seher hanım ne koray bey kabul etmedi beni doluyuz cok kendi takiplilerimiz var dedi cunku o sira cidden deli gibi herkes ozele bi anda akin etmeye basladi.
Sorunlu bi gebeligim olmasina ragmen hep beni telkin eder benimle sohbet eder esimle surekli iletisim halinde kalirdi vs. Suan yarin tekrar ceyhun beye gidecegim 2. Gebeligim ama dogumu orada yapmayi düşünmüyorum. Kartal eah hastanesinde yapicam nasipte ama suan bebegimle bana en yakin yuzyil oldugu ve ceyhun beyidr tandigim icin bi süre esim yanima gelene kadar oraya gidecegim. Sirf ceyhun bey icin vallahi.