Afifeelif Kızlar bat 2 Mart bu sabah test yaptım tabi ki negatif gördüm umudum kırıldı ama yine de olma ihtimalim var mı . Adetlerim düzenlidir. Sizce hala olabilir mi🥺🥺🥺🥺🥺
Afifeelif RonyaArin çıkma diyorsun yani.. benim de 2 Mart bu sabah bende yaptım çıkmadı o zaman ümidi keselim mi yani kesin yok mu diyorsun.. 😢😢😢😢
RonyaArin Afifeelif canm valla yinede Allah biliyor ama ne bilim geçen gün arkadaşım da 4 günü kaldı işte test yapti kop koyu cikti aynı saniyede işte insann onlara bakinca benmki de olsa çıkardı diyor
Nurnidalk Ayse1608 ben de dün yaptım negatif çıktı kaset testti umarım hcg düşük diye tespit edememiştir diye umut ediyorum…
mucizeolsunn RonyaArin ama canım mesela onun yumurtlama günü adetin hemen bitimidir o yüzden regl günü gelmeden çıkar çıkmazsa da üzülmeyin demekki yumurtlama geç olmuştur belki üstünden 12 gün geçmeyi ve testte çıkmayabilir
RonyaArin neslitzl canm benmimde öyle olmuş ama karnım çok ağrıyor sanki adet sökülecek gbi ağrı sızı var
mucizeolsunn Bebegim0101 benim de 2 martttt ama normalde göğüslerim ağrıdan çatlardı bu sefer hi ağrı yok çok şaşkınım ya inşallah iyi bişeydir bu ay hiç olacağına ümidim yok nedense
RonyaArin mucizeolsunn canm tesekur ederm umarım öyledir benm de bugün 13 gün yunurtlamanin üstünde gecti nasip kismet diyelim valla Allah ne dediyse o
Afifeelif mucizeolsunn bugün 10. Gündü yumurtlamadan sonra.. evde prefertil marka gebelik testim var ve içinde yumurtlamadan 10-11 gün sonra sonuç verir diyor. O sebeple bugün yaptım zaten ama negatif kuruma çizgisi falan da yok tabi ki.. pazartesi günü yine test tapsam çıkar mı sizce varsa.. bat 2 Mart.. yoksa negatif midir kesinlikle🥺
Mehtapkz  kizlar bende çatlatma iğnesi 9. Gün bugün yaptım sizce hala iğne etkisimidir yoksa bir ihtimal varmidir
RonyaArin Mehtapkz canm yinede umutlanma ben bikere bunu yaşadım büyük hayal kırıklığı oldu bazen iğne etkisi geç gidiyormuş ben bu igne etkisine inanmazdım mesela ama başıma geldi .10.11.12 .13 günleri baya net şekilde çıktı bende tamamdır kesin hamileyim diyordum sonra 14 den sonra kayboldu gitti malesef geçen ay başıma gelmişti. Yarın testi tekrarla koyulasirsa inşallah hamilesindir
Mehtapkz Gulcingezer daha öncede iğne olmuştum 9. Günde geçmişti iğnenin etkisi yani hiç böle değildi bembeyazdı insallh bir umut iste
snmhsnn trakyalikizce bence sen hamile olabilirsin öyle hissettim burda kimseyi umutlandırmak istemem ama inşallah hamilesindir diyeyim 😍 çünkü bende bir gün öncesinde bel ağrısı başlardı bu ay öyle olmadı 1 hafta öncesinden belime öyle şiddetli ağrı girdi ki doğrulamadım resmen kasıklarıma da bir şeyler batıyor çalıyor gibiydi idrar yapmıştım ama bayağı erken adete 8-9 gün kala başlamıştım erken gebelik testine silik de olsa pozitif gösteriyordu hastaneye koşuyordum negatif çıkıyordu en son idrar iyice belirginleşmeye başladı adetime 4-5 gün kala dedim artık kanda çıkmazsa net idrar yanlış dedim ve çok şükür çıktı bende düzenli artış bekleyeceğim inşllah bu defa bebişimin kalp sesini duyarım ve sağlıklı bir şekilde gelişir 🙏 inşallah sizde hayırlı ve sağlıklı bir şekilde gebe olduğunuzun haberini alırsınız en hayırlı ve tez vakitte burda bekleyen herkes de hayırlısıyla 🙏😍
trakyalikizce snmhsnn ah yorumunuz beni öyle duygulandırdı ki🥲 inşallah düzenli olarak artış gösterir ve Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder 🙏🏻 Amin inşallah ben de hamileyimdir ve o duygu tadarım çok çok teşekkür ederim 🥲🥲🥰🥰🤍
Mehtapkz RonyaArin evet cnm bende daha önce iğne olmuştum 9. Günde negatifti bu ayda 9. Da yapayım negatife döndüğünde 13. Gün kan testi versem ozaman iğne etkisi degldr die düşünmüştüm ama böle çıkınca acaba iğne etkisi hala devam ediormudr die düşündüm
RonyaArin Mehtapkz aynen öyle yap canm 13.gunu kan ver hiç boşuna hayal krkligi yaşama inşallah hamilesindir
benito Bu sabah dayanamayıp kaset test yaptım, negatif çıktı. Adete 4 gün var, adet ağrısına benzer ağrım başladı. Covidim zaten, hayırlısı böyleymiş diyorum.
Mehtapkz Gulcingezer insallh canm bakalım pazarteside yaparım silincikarsa busefer kan veririm hayırlısı Allahtan
mucizeolsunn Afifeelif canım benim de 2 Mart ben asla test yapmaya cesaret edemem şimdi çıkmayacağını biliyorum sen bi 5 gün sabret yada olmadı 4 gün ondan sonra çıkar inşallah vardır inşallah güzel haberler alırız üzme şimdiden kendini çok erken yine olmasa da bidahaki ay var ümit bitmez ☺️
2melkannesii Bebegim0101 benimde 2 mart 😬 bulantım ve bel ağrım var 😬 ama bendeki belirtler adet olacakkende oluyor ayırt edemiyorum😓