Bebegim0101 benito bendede hic yok cnm belirti,arada kasik agrim oluyor ama adet yakin diyedir.Benmde esim oldu covit yakin zamanda oda spermleri etkiliyor malesrf
Afifeelif RonyaArin belirtilerinizi nedir peki benim de 2 Mart kesik ağrım var az da olsa akıntı bakalım ne olacak
RonyaArin Afifeelif canm gogsum ağrıyor .kasık ağrısı.istahim artmış ama hamile deglm bence 4 günüm kaldı test yaptm çıkmadı
benito umut123_ kaset testler gecikme sonrası daha doğru sonuç veriyor canım. Erken gebelil testleri adet öncesi sonuç için daha iyi
Afifeelif RonyaArin çıkma diyorsun yani.. benim de 2 Mart bu sabah bende yaptım çıkmadı o zaman ümidi keselim mi yani kesin yok mu diyorsun.. 😢😢😢😢
umut123_ RonyaArin üzülecek bir şey yok erken daha az daha bekleyelim. Adetten sonra beta daha hızlı artıyor. Çok yeni şu an. Umutsuzluğa kapılmayalım
neslitzl Bebegim0101 benimde 2 mart 1 haftadir yumurtaliklarim kasiklarim belimin ortasi belin yanlari filan asiri agriyo bilmiyorum belirtimi bekliyorum ❤️🙏🏻 bu aksamda kasik bolgemin ortasi sankı sıkılıyolar oraya oyle gergin ki
Miniportakal Sevda-123 ama sürekli kasık ağırlarım batmalar oluyor normalde sürekli olmaz sırtım belim çok agrıyor başka birşey yok adet gününü beklicem ben mecbur
Ftskoc Kızlar Allah gonlumuze göre versin, insAllah bende bugün yaptım çıkmayacağını bile bile 🤣 üç Mart regl günü. Olmazsam da iki üç gün geçmesini beklicem ,🙈
RonyaArin neslitzl canm benmimde öyle olmuş ama karnım çok ağrıyor sanki adet sökülecek gbi ağrı sızı var