Mehtapkz Gulcingezer insallh canm bakalım pazarteside yaparım silincikarsa busefer kan veririm hayırlısı Allahtan
RonyaArin Mehtapkz aynen öyle yap canm 13.gunu kan ver hiç boşuna hayal krkligi yaşama inşallah hamilesindir
Bhesnn Bebegim0101 hiç belirtim yoktu hatta reglden 2 gün önce hafif pembe kanama geldi hasta olacağımın habercisi sürekli olur al işte hasta olcam dedim ama olmadım üzerimde bildiğin regl belirtileri vardır şişkinlik akıntı göğüs hassasiyeti şuan 2 aylık gebeyim hiç ummadığın anda oluyor
Bebegim0101 Bhesnn Rabbm saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin insallah❤bende akıntı sıfır hic bir belirti yok.artik obur aya insallahh
Miniportakal Sevda-123 ama sürekli kasık ağırlarım batmalar oluyor normalde sürekli olmaz sırtım belim çok agrıyor başka birşey yok adet gününü beklicem ben mecbur
mucizeolsunn Afifeelif canım benim de 2 Mart ben asla test yapmaya cesaret edemem şimdi çıkmayacağını biliyorum sen bi 5 gün sabret yada olmadı 4 gün ondan sonra çıkar inşallah vardır inşallah güzel haberler alırız üzme şimdiden kendini çok erken yine olmasa da bidahaki ay var ümit bitmez ☺️
Melikeylmz1q Benimde 2 Mart bugün kaset test yaptım yumurtamın çatlamasının 13. Günü maalesef negatif Pazartesi günü kanda çıkar mı acaba
Bebegim0101 Melikeylmz1q insallah cikar cnm pztsi test yaptir varsa çıkar zaten banafa haber et lutfen❤
trakyalikizce snmhsnn ah yorumunuz beni öyle duygulandırdı ki🥲 inşallah düzenli olarak artış gösterir ve Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder 🙏🏻 Amin inşallah ben de hamileyimdir ve o duygu tadarım çok çok teşekkür ederim 🥲🥲🥰🥰🤍
snmhsnn trakyalikizce amin teşekkür ederim inşallah 🙏😍 inşallah tez zamanda sende bana yazıyor olursun gebeyim diye 😍🙏
zeynepsonmez625 Bebegim0101 benim 11 Ocak su bende de hiç klişe belirti yoktu şöyle vardı tek bağırsak sorunu kabızlık bel ağrısı bir iki gün yaşadım tek ve biraz yorgunluk
Bebegim0101 zeynepsonmez625 ben genelde anliyorum hamile olup olmadigini,şoyle anliyorum ben hamile kalmssam ditek istahtan kesilirm başım döner midem yanar😂😂bunlar olmayinca yok diyorum gebelk
Elifc12 benito ben de 21 şubatta karantinadan çıktım 23 şubatta hamile olduğumu öğrendim yani tam yerleşmeye çalıştığı zamanlar covidmişim doktora sordum sorun olmaz dedi endişelenmeyin
benito Elifc12 Öncelikle çok geçmiş olsun, zor hastalık, çeken bilir🙏🏻 Maşallah, Allah bağışlasın bebeğinizi. Ben adete dört gün kala dayanamayıp test yaptım, negatif çıktı. Adet sancım da var. Sanırım bu ay nasip değilmiş.