tontonhanim Ayse1608 hayırlısı artık ama aklımda yoktu doktor aklımı bulandırdıysa 😂😂 daha 6 gün oluyor ama çatlayalı ilişki olalı beta yükselmesi için erken süreç değil mi bide pazartesi yine gel kan ver dedi
Pelindmr- Venus_ çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bi gebeliktir bu defa 🤲🏻🤲🏻 12 Şubat yumurtlama oldu 2 gün sadece o 2 günü değerlendirdik
Bebegim0101 Pelindmr- tamam cnm genelse idrar koyu olur beta hcg yukseldgnde acaba sendede aynimi diye dusundm
Bebegim0101 Kizlar test yaptım kocaman bi negatif😂baska bahara artık.Gunume daha 5 gunm var ama olsa simdiyr cikardı cubku ben hep erken ogreniyorum.Birdahakine heralde ovulasyon takibi yapacağım.
benito Bebegim0101 adet gününden önce normal kaset testler doğru sonuç vermiyor canım. Adetin geçtikten sonra yapsaydın keşke ya da erken gebelik testlerinden deneseydin
Bebegim0101 benito cnm ben butun gebelklerimi kimyasallar dahil hep normal kaset testle ogrendm hemde adetten 4 5 gun once cnm
benito Bebegim0101 benim de bu ay beklentim yüksekti ama belirti yok henüz. Üstüne bir de covid pozitif çıktım😪 2 marta kadar gergin bi bekleyiş var bizde de
Bebegim0101 benito bendede hic yok cnm belirti,arada kasik agrim oluyor ama adet yakin diyedir.Benmde esim oldu covit yakin zamanda oda spermleri etkiliyor malesrf
benito Brglyksk_ ben kist için denemiştim. O ay bebek denemesi de yaptık ama bebek olmadı. Kistim sonraki kontrolde gitmişti