sedamom00 Haticeky ben doktora gittiğimde yumurtalık ve rahmin iyi demişti 5 ay önce Kürtaj olmuştum ben de yaptırsam olur demi ☺️
ada58 Haticeky ben de aynı şekilde öğrenmiştim, iğne etkisi kan değerini etkilemiyor deniliyor. gerçekten hamilesiniz yüksek ihtimalle ben iğnenin 9. günü yaptırmıştım kan testi yükselmeye başlamıştı.
blueberyy00 Haticeky yarın sabah bir kaset test daha yap koyulaşma varsa iğne etkisi değildir için rahatlar ama bende 13. Gün sabahı öğrenmiştim belirgin bir cizgiyle
Haticeky blueberyy00 kanda baktirdigim icin tekrar kaset test yaptirmaya gerek yok sanki cunku bugun sanah kaset testte 2.silik cizgiyi girmustum zaten ondan sonra kan verdim
Nurbanu55 Ben 11 ve 12.ci gün yaptım silikti 13 de negatife döndü bugün 15. gün negatif sizde yanilmazsiniz inşallah
twinboymama Tomrishatun kendi kendine triplere girip kendi kendine bi şeyler zırvaladın ama kimse anlamadı yani haberin olsun ahahha
blueberyy00 Haticeky hayır bunu dememdeki amac acaba iğne etkisimidir hala diye sormussunuz ya onu diyorum evet pozitif zaten şu an ama iğne etkisimi diye kararsız kaliyorsan tekrarlanabilir dedim ben koyulaşma varsa iğne etkis değil bebistir yani🌸
Nurbanu55 Haticeky hayır adetini bekliyordum bugün 15 gün tekrar yapayım dedim erken gebelik testi negatif çıktı
Mehtapkz Haticeky ne yaptın canm kan testini yeniledinmi acaba bende bekliorm kan vermek için de acaba erkenmi die daha bekliorum
elifffff1601 Haticeky Bnmde 12 gün idrarda pozitifti. İki gün sonra kan vardim 1.20 yani negatif. Kaset testte cikan iğnenin etkisiymis
Haticeky Mehtapkz Kacinci gunun canim bugun senin ? Dun verdim 54 cikti yukselmis randevu aldim doktordan 2 hafta sonraya ancak alabildim
Mehtapkz Haticeky merhaba canm bugün 11. Gunumdu kaset test negatif çıktı malesef yok sanırım bendede seninde insallh keseyide görürsün kalp atiisnida canım güzel haberlerle insallh