Mehtapkz Haticeky merhaba canm bugün 11. Gunumdu kaset test negatif çıktı malesef yok sanırım bendede seninde insallh keseyide görürsün kalp atiisnida canım güzel haberlerle insallh
Haticeky Mehtapkz sagol canim guzel dileklerin icin. Belirtin varmi hic kan vercek misin sonucta kanda negatifi gorunce tamamen negatif denilebilir
Mehtapkz Haticeky merhaba canm ben şimdi erken gebelik yaptım negatif çıktı oyuzden yok sanırım adeti bekleyeceğim 12. Gunumdu bugun
Haticeky Mehtapkz anladim canim moralini bozma hayirlisiyla bidaha ki denemenizde olur insallah. Şayet benimde bu ay olmasaydinmoral bozmadan denemeye devam edecektim oyle kurgulamistim kafamda
Haticeky Mehtapkz olsun yinede moralini bozma allah buyuk insallah önümüzdeki ay pozitif sonuclar alırsın canim
cgnduru Haticeky canım tabi bir ihtimal daha atanamis olabilirsin içinde çünkü beta hcg hormonu var.. ben normal şekilde hamile kaldım ama 3 kere ovitrelle vurulup negatif sonuç almistim… bende genelde 12 gün sonra kan verirdim negatif cikardi senin büyük ihtimalle pozitif diye düşünüyorum emin olmak için testi tekrarlamalisin artış varsa vardır bebisin ❤ inşallah olur
Esra_G Haticeky iğne etkisi olabilir, doktorum 14. 15 gün de test yapmamı söylemişti, size de garanti olsun 4 gün sonra bir daha deneyin kan testini iyice emin olun derim. Sıralı artmışsa zaten hamilesinizdir, İnşallah rabbim nasip eder hamilesinizdir 🌸🌸