Tomrishatun Deletedmom_85 sorma heraksam bizde ful😁 ovilasyon da yok bakalim.allah ne verdiyse deniyoruz
Mucizebb Deletedmom_85 Allhim yarabim nelerle uğraşıyoruz hamile kalmak icn allhim kimsenin emeğini boşa cikarmasin
Deletedmom_85 Tomrishatun her gün de kalitesini düşürmez mi canım? Sağlıklı olsa bile gün aşırı en azından daha iyi olur 😂 sende mi istiyorsun kız. Bilmiyordum rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah. Bat ne zaman?
UmutsuzPolyanna Deletedmom_85 kutlu perşembe 😅 Utanma kız sen ben nasıl olduk inşallah yolcu yolu bulmuştur 😍😍
Tomrishatun Deletedmom_85 2 günde 1 denedim bal polen yedik olmadi simdi allah ne varsa öyle basladik😁 evlendigim ay hamile kalmıştım her akşamda devamkeyde artık oluşuna biraktik
Deletedmom_85 UmutsuzPolyanna hahaha 😂 doğru vallahi ay inşallah ya. Hızlı sperm 25 dk da ulaşırmış yavaş olan 1 bucuk saat falan olan oldu artık olmuşsa tutar zaten 💋
Mucizebb Deletedmom_85 3 gün önce olmuştu dimi senin bide az ocne eğer oylesyse çok hareketli olur jet hixiyla yerini almıştır inslah
Deletedmom_85 Mucizebb evt canım inşallah bakalım bekleyip göreceğiz. Mesaj attım sana görmedn herhalde. Sende durum ne
Mucizebb Deletedmom_85 Misafrlikteydim bu GN faa yazamıyordum yeni eve geçtim iyice baktım bildirim kutusuna 😅😅 DHA catlama olmadi bende bı iki güne çatlar herhalde adet tarihim 13 Şubat’ı 16 da da çıktım. Bkliyorum