Mucizebekliyorum2 Deletedmom_85 benimde bugün ıslaklığım çok ve birden aşırı ateş basıyo geçiyo sonra yine geliyo ama bildiğin ayaklarımın altı bile yanıyo herhalde yumurtlama
Deletedmom_85 Mucizebekliyorum2 4 gün varmış aramızds benim 9 u. Evet sen yüksek ihtimalle yumurtlama görüyorsun. Benim de bugun çatladı galiba silik oldu ovulasyon testi
Deletedmom_85 Kızlar ben deli olacağım artık ne bu şimdi dün silik gördüm gibi geldi net net çizgiler. Çatlama hangi gün olmuş hangi testte biri bana desin
Mucizebb Deletedmom_85 Devam et bnce bnmde öyle oldu mesj atim aldığım yere teste devam et dedi. (LH hormon seviyenizi gösterir dün iletmiş olduğunuz ve bugünkü testler negatif. Çizginin daha koyu veya daha açık olması da hormon seviyenize göre değişir) bna atığı mesj bnce sende devam et
Deletedmom_85 Mucizebb canım elimde test kalmadı ikincisi de ben pik gördüm ki zaten yumurtlama oldu bende
Deletedmom_85 Mucizebekliyorum2 hahha 😃 inşallah öyledir bazen erken olunca seviniyorum neden mi? Erkenden çalışmalara başlayacağım için 2 gün erken bitmiş oluyor ya 😂
Mucizebekliyorum2 Deletedmom_85 allah seni 😄😄 ama doğru boşuna beklemiyosun yoksa vakit kaybı olmuyo 🙈 benimde bugün hafif ağrılarım ve şişliğim var bakalım
Mucizebekliyorum2 Deletedmom_85 amin inşallah bu ay umduğumuz gibi olur minik kuşlar çok bekletmez bizi 🐣
Mucizebekliyorum2 Deletedmom_85 evet bizde eşim hep diyo sen doğurduğun zaman ben ağlamaktan bebeğe bakamam diyo🥲
Birduamvar0 Deletedmom_85 Merhaba! Sizi çok görüyorum buralarda merak ettim çocuk için bir sıkıntıınız var mı ?