Edaerdem09 Duyguakts1 teşekkür ederim😊benim ikinci doğumum ilk oğlum ters olduğu için sezeryandi o yüzden sezeryan olcak bu da
Madonna Ben en son 28 haftalikken gittim 1.350 gr dı. Şuan 32. Haftam kontrolüm var gidicem heyecanla bende bekliyorum ne kadar olmuş kızım 💗🌸🧿👼Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ☺🧿
ayse-huseyin16 Madonna bizde 29 haftalık gitmiştik 1325 grdı şu an 31 haftalığız haftaya kontrolümüz var kilosunu burda paylaşır mısınız ?
Gzaemlzieha Madonna Bende 28 gıttım 1350 gr dı 32 de yanı 2 hafta sonda kontrol var bende merak edıyorum güzel duzenlı beslenmiyorum ama ınsallah kilo almıştır🙂
OzlmMmmm En son 29 haftada gitmiştik kızcağzıma zayıf demişti doktorum 1150 gramdı 31+4 üz bakalım bugün kaç çıkacak umarım yoluna girmiştir her şey
Madonna ayse-huseyin16 bugün doktora gittim. Allaha küşür sağlıklıymış bebişim. 32 haftam 1979 kilosu boyu 45 cm mis 🧿🦋🤩🧿
Eminedmr Laydlittlemouse boyu kac benimde 25. Haftada 800 gr kilosuydu 31 cm boyu doktor normal dedi ama banada boyu kisa geldi
zamaneannesi kckelf123 ben de 18 de 240 gram ım ve doktorum gayet iyi dedi bence haftamıza göre normal 😌 buradakiler büyümüş baya bizde öyle oluruz inşallah 😍
Ayse59A Gizem_zk 34+2 2200 gr doktor gelişimi düşük dedi sonraki haftalarda az gelişirse erken alıp hastanede bakabiliriz dedi bana normal gibi geldi size dr herhangi bir şey söyledi mi merak ettim
1prens1prenses1402 En son kontrole 1 hafta önce gittim 3800 du yarın sezaryanim var bakalım kaç kilo çıkacak 😂