sahfat Anneoluyorummmm doktorunuz bebeğin kilosuyla ilgili ne diyor benimde bebeğim böyle bana sezaryen adayısın dedi
Anneoluyorummmm sahfat Maşallah diyor valla🙏 Benim de sezeryan diyor ☺️ kaç haftalıksınız aynımıyız ??
B-Y94 Poyrazin_annesi kuzum hayırlı olsun netleşti yani 😂 maşALLAH yavruyaa tospik bir bebiş 🥰😂 ben p. Tesi göründğm 31 haftalığım bana 1570 dedi hiçbişey drmedi sence az mı burada okuduğuma göre az geldi
hilalsahin35 ArenAsilmomm 36+5 3.5 kilo ilk bebeğim 4 kiloyu gecerse sezeryan ile alacaklar geçer gibi de duruyor
Balcaa sevgitekes doktorunuz birsey soyledi mi kilosuyla ilgili benimde ayni hayta ve hemen hemen ayni kilo
SamsonsMom Esraazengin Bence iyi ben 31 haftalıkken 1800 dü, bu günlerde alacak bebişler asıl kiloyu dert etmeyelim 💓
Estrella ArenAsilmomm 30+4 iken 1650 idi yavrucuğum. Yarın kontrolden sonra güncellerim. 34+1 oluyoruz yarın.
Nisatuba sahfat benim bebeğim de aynı önden gidiyo bende sizin gibi normal istiyodum biraz bende üzgünüm sizinkinin boyu kilosu ne kadar