Sdashn ama en çok ne yedin derseniz, süt ve kaşar peyniri. Her gün mutlaka bolca yedim. Meyvemi bol yedim. Kramp ve ağrılar olmasın diye Kızılay markasının yeşil renkli sodasını içtim hep. Bebeğe de kilo aldırıyormuş. Kabak çekirdeği kaju bunlar da çok iyi kilo aldırıyor. Aklıma gelenleri söyliyim dedim☺️
Gelsin bebiş kiloları💓
Nisatuba 47 cm sizin
guzelbebegimmmmm çok saol canım benim bebeğim zayıf geliyor kilolu değil kaşar bende hep tost yapıp yiyordum aslında ama maden suyu içeyim bende her geve uyurken de süt içmeye çalışayım inşallah benimki de kilo alır 😻😻
37+2 2730 miniğim 🐰
Esraazengin 34+3 teyiz biz 2600 gr. Tam olması gereken aralıkta. Kilolu olması o kadar da iyi değil. Erken doğum riski yoksa ideal olan rakamlar bunlar
Sdashn inşallah canım. Ama çokta takılma. Anne baba genetiğiyle de alakalı. Eltim hep kustu hiçbir şey yemedi. 3600 doğdu kızı. 2 kilo zor olur diyorlardı. Zaten dünyaya gelince çabucak toparlanıyorlar🌸
ArenAsilmomm benim 30+3 de 2 kiloydu şimdi 32 olduk kontrol haftaya bakalım
24 haftalık şuanda kızım 648 gram dedi bugün doktorum sizce nasıl kızlar 🌼🥰
Hep kustum beslenemedim ama 24 hafta 620 Gr Yusuf bebiş. Zayıf diye düşünüyodum ama yorumlarınıza göre normal geldi 🥰 hepimiz sağlıcakla doguralim inşallah 🥰
guzelbebegimmmmm doğru babası kilolu ben çok kilolu değilim ama ben çok yiyemiyorum hiç iştahım yok 🥺🥺
31+1 de 2150 🤰🏽🤦🏽♀️
Edaerdem09 maşallah 4500 kilo falan doğacak heralde 🧿😅
ArenAsilmomm 28+4 te 1298 Gr dik pazar günü 30 haftalık olacağız kaç olmuş bakalım 🤤☺️
31.haftadayım 1750 kilosu sizece az mı?
ArenAsilmomm
3 Martta kontrolumuz var 31+3 oluyoz o zaman bakalım kaç kilo diyecek doktor merak ediyorum. 27 haftalıkken gittiğim de 1.150 gram demişti
31+1 2501 kg biraz iriyiz :)
ArenAsilmomm 34 hafta 2480 💙
Aysekalkan kaç haftalıkken doğdu acaba
mmerwe35 normal doğumda zor olmaz mı o kilo ?
ArenAsilmomm 36.hafta 2765 gram😊