Anneoluyorummmm Neyneyy Valla ben kefir falan çok içiyordum ama hani bilincli değil faydalı oldgunu öğrendim sonradan 😁😁 daha içmiyorum bir de , protein cok yedim sebzede cidden direk bebeğe gidiyor cok kilo bile almadım
Anneoluyorummmm Nisatuba ben de o haftada gitmiştim grçen hafta söylemedi doktor unuttu sanırım bende sormadım doktorumuz boyu cok uzun olacak dedi kilosuda önde zaten maşallah 🙏
Nisatuba Anneoluyorummmm maşallah bebişlere🥰 ultrason fotoğrafı verdiyse bacak boyu fl olarak yazıyor onu 7 yle çarpınca boyunu veriyor😊
Rabiakoptur _momy bende 32. haftada gittim 1756 gram çıktı doktor gayet iyi bu haftadan sonra alacak asıl kiloyu dedi ☺️
Sekr5 Rabiakoptur benimde 32. Haftamda 1800 dedi kilosu az dedi moralimi bozdu sizin yorumunuz sevindirdi biraz bende öyle düşünüyorum bu haftadan sonra alır belki
Dilhunizade 2905_b_m benim oglum da 36.haftasinda 2900 gramdi ve doktorum o zaman hic bir sıkıntı yok demisti ki bebegim 3200 gram dogmustu
Somerkadir4 Esraazengin ben de 35+4 um bugün gittim 2800 dedi ve normal dedi kendinizi sıkıntıya sokma cnm gayet sağlıklı ve kilosu güzel bebeğimizin🥰 daha 4 haftalık süre var önümüzde ve son zamanlar daha hızlı kilo alıyor 🥰
Dilhunizade ArenAsilmomm 31+4 iken 2100 gram demisti ama ne kadar dogru bilmiyorum cnku o zaman gittigimde ben 32 haftalik biliyordum kendimi ama doktoeumun hesabina gore 31 haftalikmisim yani hesabimiz uyusmuyor😂 31 hafta 2100 gram bebeginiz gelisimi ilerde şeker olabilir dikkat et dedi ama pek bilgisine güvenemedim nedense
2905_b_m Dilhunizade sağlıklı olsunlar tek dileğimiz valla benim doktorumda gayet iyi sağlığı dedi zaten❤️🤗
hilalsahin35 Tugcevemercimek Her gün mutlaka bunları yemeye özen gösterdim Süt yumurta yoğurt muz badem fındık ceviz bol bol meyve ve sebze yemeği yerim genellikle Ayrıca haftada 1 kere balık ekmek ama benim eşimde bende iriyiz genetik de olabiliyor
Busakts Berru benim de yaklaşık 10 gün önde dedi hatırlıyor musunuz 24. Haftada yaklaşık nekadardı 29. Haftaya kadar okadar büyümesi maşallah çok güzel geldi 😍
Berru Busakts valla hiç hatırlamıyorum ama 29 haftadan bir ay önce gittiğimde de 900 gramdi sizinki şuan kaç haftalık ve kaç kilo