Gul___ miniktirtilim ilk kontrolümde doktorum yorum yapmamıştı ikiz mi tek mi diye sadece kese kontrolü yaptı kese oluşmuş dedi.yanılmıyorsam 5. Ya da 6. Haftadaydık o zaman ikiz olduğunu söyledi
Gul___ star3star ilk aylarda yenilen yemeklerden zaten bebekler çok etkilenmiyormuş.sonumuz hayırlı olur umarım :)
star3star Gul___ amin inşallah.benim bide doğumum herşey yolunda giderse ağustos sonu gibi duruyor oyuzden yaz sıcaklarında çok ağırlaşmış olucam ve aşırı ödem felan tutar vücudum
Cellci Merve67i bende diyorum herkes az almış, ben niye böyle :) Bende 24 haftada 13 kg almış biriyim şu an
Gul___ star3star evet benimde her şey yolun da giderse inşallah Temmuz,Ağustos gibi gelir…ikiz gebelikler,teklere göre erken geliyormuş 36 haftadan önce inşallah sağlıkla gelirler
Sevdenurbirol Gul___ 62 ile hamile kalmıştım 15. haftaya kadar 56 kiloya düştüm şimdi 21+5 deyiz 3 4 kilo aldım
Gul___ 2mucizeninannesi en son ne zaman 49 kiloydum acaba :)) bence de güzel gitmişsin fazla almamışsın.hayırlı olsun bu arada
Bimucizeee Gul___ 13 haftalik gebeyim sende kasik agris bel agrisi vajinada batma oluyormu kuzum biraz egildim acaba ondan mi oldu ki
Gul___ Bimucizeee Evet bende de oldu çok korktum bir anda ağrı saplanıyordu ama normalmiş,rahim genişliyor bebek yer açıyormuş.Kanaman olmadığı sürece korkma.
Gul___ Sevdenurbirol hmm şimdi anladım..evet bazıları ilk zamanlar kilo veriyor sende onlardansın demek