Cellci Merve67i bende diyorum herkes az almış, ben niye böyle :) Bende 24 haftada 13 kg almış biriyim şu an
zzeliizz Bende 28+4um. Suyum geldi 2gun yattım çıktım. Kanama sancı ağrı yok olan su da götürür biraz daha inşallah dedi.Dua eder msnz bana 🤲🏻
Gul___ Sevdenurbirol hmm şimdi anladım..evet bazıları ilk zamanlar kilo veriyor sende onlardansın demek
Nil2736 Gul___ 12 haftadym.72- 73le hamile kaldm . Çokta bilmiyorum en son tartılfhm kiloydu. 2. Gebelik. Şuan 74düm. Dikkat etmeye çalışıorm. İlk hamileliğinde 35 kilo aldm ama güzel yedim😅 Bunda dikkat etmeye çalışıorm ahhh şu bulantılar bi geçse 😒
Gul___ Nil2736 güzel dikkatli gidiyorsun…yavaş yavaş hafifler bulantıların benim 13 haftada çok hafifledi
Bebisinannesi____ Ben 100 kiloyla hamile kaldım boyum 1.78 en don tartıldığımda 103 kiloydum 18+3teyim
Gul___ Merve67i bazen doktorlar hemen panik yaptırıyorda ondan sordum canım.Sen ve bebekler sağlıklıysa kilonun önemi yok👍🏻
Nil2736 Gul___ prilamı 13. Haftadamı bıraktın ? Nası bırakmaya karar verdin. 12. Haftamdaym bende. Korkuorm bırakmaya
Gul___ Nil2736 yok canım bırakmadım kendimi iyi hissedersem içmiyorum yoksa içiyorum…zaten bir zararı yok mide bulantıların varsa bırakma
Gul___ Merve67i aslında yememek lazım ama ben çok seviyorum hamur işi pasta börek :) kararınca yiyelim yinede