Julide_01 Benim bütün belirtilerim. Erkek bebek belirtisi kim görse bana kesin erkeğe hamilesin diyor ama kızım olacak 😅😅
MirayveAnnesi22 Sumiire bende erkek hissediyorum ama benim yüzümde daha iyi görünüyor gün geçtikçe 🤣🥰🤪
Sumiire MirayveAnnesi22 ben encok karın teorisine inanıyorum top gibi hemen çıktıysa erkek gec cıkıyosa ve yayık bi şekildeyse kız bu şaşmıyo genelde
iremcannn1907 MirayveAnnesi22 bilmem doğru mu ama bende oldu 😂 gebelik öncesi çok sivilcem okurdu hamile kaldım ne tek bir sivilce ne bir leke 🥰
Pheebs Sumiire Ben de bugün bunu sordum ama karnı sivri olup kiz bebeği olacak olan da cok. Bence bu da hurafe 😂
kuzeyinannesi_ Aselinkooo yakınlarım kimi ben geçiyor ama kimisi de geçmiyor dedi benim şansıma kesin bendekiler kalır
gokboru122 MirayveAnnesi22 hayırlısıysa olsun Allah burada tüm evladını bekleyen annelere evlatlarına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin kızı erkeği hiç önemli değil yeterki sağlıklı olsunlar
Ecceee MirayveAnnesi22 benim bariz burnum büyüdü, bebeğim kız.. erkek bebek anneyi güzelleştirir derler, bende tutmuş durumda
MirayveAnnesi22 ipekveannesi 😆😆 ne güzel bende bişeylere inanmak istiyorum ama yanlış çıkar diye bekliyorum 😂