MirayveAnnesi22 ipekveannesi 😆😆 ne güzel bende bişeylere inanmak istiyorum ama yanlış çıkar diye bekliyorum 😂
Minikmucizem0 MirayveAnnesi22 oğluma hamileyim alnım sivilce doldu geçmek bilmiyor sürekli sivilceleniyirum ya 🥺var mı öneriniz
Tupbebekile Villanelle ya maşallah kac haftalik ogrendin acaba bende ikizim iki kız istiyorum tabi herseyden once sağlıklı bir evlat istiyorum
mrvevcil MirayveAnnesi22 yalaaaann😅 şuan cildim hiç olmadığı kadar lekeli ve sivilceli oğlum olucak aynı zamanda kalçalarımda çok büyüdü
Minikmucizem0 MirayveAnnesi22 bende de hiç olmaz normalde ama hamileliğimin başından beridir yoğun bı sekilde yaşıyorum ve bıktım gerçekten çok kötü görünüyor 😏
Sumiire Adaryona gazdır o gazdır göbek olsa duramazsın 😂😂 şaka bi yana cinsiyeti belli oldumu erkek buyuk ihtimalle
MirayveAnnesi22 Adaryona göbek bende de var ama yeni yeni bebiş de çıkmaya başladı sertlik var ordan anlıyorum bide galiba sağ tarafta 😍🙈
kuzeyinannesi_ Aselinkooo yakınlarım kimi ben geçiyor ama kimisi de geçmiyor dedi benim şansıma kesin bendekiler kalır