• Doğum
  • Doğum şekli tercihi arada kaldım

Ssmom Allah size de yardım etsin umarım rahat bir doğum geçirir herşey gönlünuzce olur sağlıkla kavuşun.

Eas benim zaten son anda çıldırcak duruma gelmeme sebep olan suni sancı. Eşime diyorum ki bu işgence bu tamamen işgence. Ama şunu da söyleyeyim doğumdan sonra birdaha normal doğum yapmayacağım için çok mutluydum. Ama şimdi o sancıları falan unuttum ya diyorum ki iyiki de deneyimlemişim. Bence de sezeryan olman en mantıklısı ama bebeğin sezeryana kadar kanala inerse normali dene derim

• Eas bunu yanıtladı.

Eas valla benimki doktorun ihmalkarlığı idi Hakkımı asla helal etmiyorum zaten bir önceki günden sancılarım vardı 🙁 gece 3te nişanim geldi 3 buçukta falan hastaneye yatisim yapıldı doktor uykusundan uyanıp ta gelmedi sabahın 9unda gelip sezeryana aldilar..gerçekten iyi gözlemleyin kontrol vakti bize o kadar net güzel şeyler söylüyordu ki nosunu verdi kaçta ararsanız arayın o saate gelirim diyordu..beni ne normal doğuma aldılar ne de saatinden önce sezeryana aldilar boşu boşuna can çektim 🙁😥Allah kimseye yaşatmasın çok şükür ki sonradan oğlumun ağlama sesiyle herşeyi unuttum ❤️🌸

• Eas bunu yanıtladı.
      • Eas bunu beğendi.

hafsam_omerim
        Simdi yeniden doktora gittim cıktım . Suni verelim bastan olmadi sezeryan yapalim diyor. Salı gününe kadar kendi sancim gelirse tabiki denerim ama olmazsa daha bekleyemiycem . Umarım salı akşamı cok huzurlu hissediyor olurum 😞

bebislerimi_buyutuyorum
          Ahh ahh allah sorsun bilerek ihmalkarlık yapanlara . Bizim en hassas zamanımızda en zor olayımızda bu yapılmaz ki . Valla herkes farklı bir hikaye farklı ağrı eşiğine sahip farklı psikolojide ama ben cok yorgunum daha simdiden o yuzden sanırım sezeryan en mantiklisi . Ama normali cok isterdim …

Eas korkma canım bende normal bekleyip sezeryan oldum sancım başladı bebek kanala inmedi ve açılmam hiç olmadı. Doktor bekleme ihtimalini bana da söyledi ama bence riskli deyip beni ikilemden kurtardı bebeğim 1 haftalık oldu bile bende iyileştim sayılır bence bekleme sezeryan ol gitsin 😁

• Eas bunu yanıtladı.
            • Eas bunu beğendi.

Eas valla bende sezeryan istiyorum 26+1 haftaligim şuan ilkinde o kadar çektirdiler ki normal doğuma yaklasamam bile çoğu kişi sezeryandan sonra normal dogurabilirsin dedi ama dediğim gibi bir daha göze alamam 🤷🏻‍♀️

• Eas bunu yanıtladı.
              • Eas bunu beğendi.

Eas inşallah ben kavuştum darısı sizlere 😍😍😘😘 takılmayın ama doğum şekli değil Bebeğinizin ve sizin sağlığınız her şeyden daha önemli

• Eas bunu yanıtladı.
                • Eas bunu beğendi.

Eas 6 sene önce sezeryan oldum 3 gün sonra yine sezeryan olcam ve inanın korkacak hiç birşey yok tabiki iyileşme süresi kişiden kişiye değişiyor ben sezeryan sırasında hiç bişey hissetmedim dokunma cekiştirme hiç bişey zaten yarım saat kırk dk falan süruor 6 saat sonra ayaklandım ilk kalkış biraz ağrı oluyor ama sonrası hep kendim kalktım ertesi sabah eve döndüm ve hiç yatmadım her işimi kendim yaptım zaten ağrın olunca ağrı kesici yapıyorlar eve cıkıncada ağrı kesici veriyorlar iki hafta sonra düğüne gittim ve oynadım düşün hiç ağrım yoktu nekadar yürürsen oladar cabuk iyileşirsin ben cok memnun kaldım inşallah ikinciside bukadar rahat gecer

• Eas bunu yanıtladı.
                  • Eas bunu beğendi.

Morprenses
                    Böyle şeyler okumak cok rahatlatıyor beni yazdıgınız icin cok sagolun . Yarin kararimi soyliycem.doktora pazartesi tahliller yapilacak salıda sezeryan allah nasip ederse . Suni almayayim hic dimi

Morprenses
                    Peki sezeryan sırasında ne hissettiniz cok korkuyorum ameliyatı hissetmekten sinir krizi gecirmekten😞

bebislerimi_buyutuyorum
                      Valla bunları okuyunca hadi toplanıp elele tutuşup sezeryan olalim diyesim geliyor 🙈♥️🙏
                      Doktora eşim baş ucumda durabilir mi.dedim yasakmış . Ameliyat ortamı gerginliğide insanı strese sokuyor

ogrencianne35
                        Kesinlikle oyle , zaten bebegimi kucagima alacagimi dusunmek rahatlatiyor beni ♥️❣️🙏🥰

211212g
                        Ameliyat sonrası icin doktorumla yeterince serum vermesi konusunda konustum , insallah agri kesiciyi basacak 🤣 tek kafama takilan ameliyat esnası o 40 dakika 🙈 ama allah razi olsun yazdiklariniz icimde kelebekler ucusturuyor . Rahat gecerde bebegime kavussam sagligima kavussam buraya guzelce hikayemi yazsam 🙏🥰

Eas kötü düşünme cnm pozitif düşün herşey güzel olucak sonra diyceksinki bumuymuş inşallah sağlıklı kucağına alırsın bebişini merakla doğum hikayeni bekliyorum ☺️

• Eas bunu yanıtladı.
                          • Eas bunu beğendi.

Eas öyle mi benim ilk dogumumda eşim yanımdaydı hala videolarımız duruyor izleyince gözlerim doluyor 😅❤️🥰

• Eas bunu yanıtladı.
                            • Eas bunu beğendi.

211212g
                              Ayyyy varya icim huzurla doluyor şöyle bebegimi uyutup yatağımda mutlu mutlu uzanırken size yazsam 🙈 bende bi iki kişinin içini rahatlatabilsemmmm 🥰🥰🥰

bebislerimi_buyutuyorum
                                Covid den dolayı almıyorlarmış . Yani belki medical park öyledir diger hastaneleri bilmiyorum ama yanımda olsa cok iyi olurdu . Hem olaya vakıf olsun diye hemde ben rahaat edeyim diye . Ne stresler yasıyor anneler görsün 🤣🙏