Sehergok emineisk28 özel hastaneler de en az 7 bin sezeryan diye duyuyorum . Antalya’nın en pahalı özel Hastanesi’ne gidiyoruz sigortadan dolayı yaza fiyatı ne olacak merak ediyoruz açıkçası
Tugcesevimli Smyye1B oda süsleme kadar gereksiz birşey var mıdır bilemem, fotoğrafı bile telefonla çekiyorlar bunun fiyatını yapar olmuşlar çok sinir bozucu ya herşey bu kadar pahalıyken bu sene evlenenlere ve doğum yapanlara Allah kolaylık versin gerçekten 😄
Mrv135 Alpisinannesii Yukarda da yazmıştım normal doğum 5150, zorunlu serzaryen 5600, isteğe bağlı sezaryen 7100 dediler bir iki hafta önce.
eylulabla_oluyor emineisk28 osmaniye muayene 180 olması lazım emin değilim normal doğum 2000₺ epidural 500₺
pusatmom35 Zelaldua hayır bakmadı sormadı bile detaylı yaptırdın mi diye ama normal muayene diye gittim tam detaylı bakilacak haftada yani 23.haftamda bebeğimin kalbinde çok küçük 2-3 mm kadar bir delik gördü. Adam zaten muayene sirasinda bile detaylıya girmissin gibi bakiyor o yuzden hic aklimda kalmadi
Selimin-anne Sigorta var bedava gidip geliyorum doğum da bedava yer Hollanda Türkiyeye selam olsun Sinir oluyorum 6000’ ne bebemi doğurucam Devlet ilgilenmeyince insanlar özele yöneliyor Özelde işini biliyor tabii