yaşadığınız şehirde doğum ücretleri nasıl ?
Kocaeli Cihan hastanesine bugün sorduğumda 4500 TL dedi doğum için normal yada sezaryen fark etmiyor dedi ve doğum öncesi bir kaç tahlil isteniyor onlar aşağı yukarı 350 lira civarı tutar dedi ama bu fiyatlar Eylül fiyatlarıymış Mart ayında zam gelecekmiş o zaman ne olur bilmiyorum. Burada bilgi almak isteyen arkadaşlarım varsa diye yazmak istedim.
Sigortamız yok 450 muayene 6000 doğum
gizzzy35 bu sigorta ile mi yoksa sigortasız fiyatı mi?
Asli6- çok şanslısınız ☺️ normal doğum yaptım canım o hastanede. Çok temiz,steril bi hastene. Son kontrolde ömür erden sancilaninca gelirsin demişti. Verdiği tahmini tarihten bir gün önce sancılarım başladı. Gece 4 gibi gittik hastaneye şansıma ömür bey nobetciymis muane etti. Sabah 10.30da doğum yaptım. Yaklaşık 12saat sancı çektim. Doğuma doktor girmedi sanirim hep ebeler vardı. Tek kişilik bi odada doğum yaptım. Doğumdan sonra iki kisilik odaya çıkardılar gene şansıma odada tek bizdik bi gece kaldik çıktık. 2015den bahsediyorum suan koronadan dolayi nasil yapiyorlar fikrim yok.simdi ikinciye hamileyim izmirdeyiz. Trabzondaki gibi bi devlet hastanesi bulamadım henüz. Ahh diyorum gidip Trabzon’da dogursam ne iyi olur ☺️
Haticebykkya evet , ama doktordan doktora doğum ücreti değişiyor ,
€180 euro dogum.. butun ultrason testler hepsi bedava hollanda’da istedigin kadar git.. bi doguma €180 oduyorsun..😇 turkiyedekilerine allah yardim etsin yazin dusuk yapmadan hamileydim herseyee baya para odedik sorun degildi ama yasiyanlari dusundum☹️ Hemen kurtaj yapalim dedi doktor malum oda para😁! Hollandaya geldim doktorom asla kurtaj demedi ilac verio sanci verip dusurduu..👍
Mrv135 hangi hastane acaba
emineisk28 kocaeli muayene 400 sezaryen 5500 tl çok paralar
Adana Algomed Hastanesi’nde Eda hanıma giden var mı arkadaslar
Laylaycizi_96 merhaba canım 3200 tl normal de aynı sezeryan da
6154mom sağol canım 🙏🏻
Oykununannesi9 acıbadem
Mrv135 çok uzak bana fiyatlar çok yüksek şehir hastanesi düşünüyorum başakşehir çam ve sakura çok iyi odaları tek kişilik ve temiz bakalım Allah nereyi kısmet ederse çünkü çalişiyorum bi avrupa yakasındayım bi anadolu yakasında nereye denk gelirsek arık anadolu yakası olursa ataşehir özel avicenna da düşünüyorum
fatoskarakus hangi hastane
İzmir özel mavi deniz tıp merkezine gidiyorum yılbaşından önce muayene ücreti 90 tlydi şuan 125 ödüyorum doktorumdan çok memnunum detaylı ultrasona 350 tl verdim doğum ücretini daha öğrenmedim ama bir çok hastaneden daha uygun olacağını düşünüyorum